Code Rood!

Het licht springt aan en gelijk gaat de telefoon over. Aha, er is weer stroom!

“Met Jannie” neem ik op, terwijl ik verbaasd constateer dat ik half ontkleed, gelepeld in de leunstoel lig. Het is Justin, mijn zoon van 19.

“Hai mam, gelukkig nieuwjaar!”

“Jij ook, heb je het leuk gehad?” vraag ik en gedachteloos pluk ik een vastgelikt choco-kerstkransje van mijn rechtertepel. Die aanraking stuurt een zinderende rimpeling van mijn tepel door mijn hele lichaam, mijn hoofd gaat gloeien, ik voel een spannende ontspanning in mijn buik en merk dat mijn poesje zich hunkerend opent. Vaag begin ik me iets te herinneren. Oudejaarsavond, die middag was er weeralarm gegeven, Code Rood. Buiten was het spiegelglad, we bleven maar thuis, alleen Justin was snel weg gegaan om de laatste trein te halen naar zijn party.

“Het was een TOP-NYE Ma! Maarreh, heb je misschien onder de kapstok een plastic zakje gevonden?”

Plastic zakje? Oh ja, dat was uit zijn jas gevlogen toen hij de deur uit stoof.

Ik kijk voorzichtig om me heen, wat een ravage! De knipperende kerstboom hangt scheef tegen de muur, het parket is bezaaid met kerstslingers, kleding en onbestemde glibberige vloeistoffen. Op de salontafel ligt Cora als een Rubens-naakt tussen de oliebollen, op en over de hoekbank liggen haar man en de andere buren samen met mijn Johan . . .

Maar, met wie lepel ik hier dan?

Gebronsde armen strelen mijn buik, mijn borsten, Ik voel een groeiende aanwezigheid tussen mijn dijen en begin te kronkelen van genot. Mmm, Pete, van hiertegenover, met zijn heerlijke grote mmm, ik voel de top al tussen mijn oliebol-lipjes . . .

“Ma-aa!”

Met moeite concentreer ik me “fijn dat je het zo leuk hebt gehad lieverd. En dat zakje heb ik bij de rest van de poedersuiker gedaan”.

NEE-EE MA ! , dat is geen poedersuiker, dat is GHB”.

Pete drijft zijn enorme paal langzaam maar zeker in mij, ik kreun, harder en harder, met moeite zeg ik nog net voor ik ophang “0h-oh-ah-AAH – lekker – ah – spul joh”.

Heerlijk, met lome, hydraulische stoten opent Pete mij meer en dieper en wijder tot zijn ballen tegen mijn clitje kletsen, ik doe mijn ogen dicht en geniet ervan dat hij mij steeds weer en meer vult.

Voor mijn gesloten ogen zie ik bij elke stoot een ander beeld van gisteren, oudejaarsavond.

mmmm

 • Pete van Pete’s Fitness, een prachtige bronskleurige man, en Peggy van nr. 37 geven in onze woonkamer een salsa-demo. Peggy heeft een goddelijk lijf, maar ook een mopsneus, krullekop en staartjes (onder elkaar noemen we haar ‘sexy poedel’). Toen ze van de zomer in kort afgeknipte jeans en zwemtopje de ramen stond te lappen betrapte ik Johan met zijn hand in zijn broek, de schat.

“woooow”

 • De sexy poedel ligt op haar buik met holle rug over de leuning van de bank, Johan staat achter haar, trekt aan de staartjes haar hoofd achterover en neukt haar in een waanzinnig tempo terwijl hij op zijn billen wordt geslagen met een tak die van de kerstboom is gerukt door Thea . . .

“Oooh”

 • Thea, de hard-body-milf en Taeke, beer-van stand van nr. 40 staan op de stoep met een fles “echte champagne”. Ik kwam haar vanmiddag in de buurtsuper tegen en omdat wij allemaal thuis bleven vanwege de verwachte gladheid had ik ze uitgenodigd. Bevoorrading lag al plat, oliebollen en appelflappen waren nergens meer te krijgen dus ben ik zelf maar gaan bakken.

“aah-jaah”

 • Cora van nr. 36 met haar Cas, ze schenken voor iedereen hun zelfgemaakte Glühwein in. Cora is groot, fors en super vrouwelijk, alle mannen verdraaien hun nek als ze langs loopt, ze straalt sophisticated geilheid uit, terwijl Cas een iele, magere droogstoppel is . . . uiterlijk.

“Owowow”

 • Na de show van Finkers hangt iedereen lekker tegen elkaar aan, onder de indruk, lacherig en ook een beetje aanhalig. Cas draagt een oud Finkers-gedicht voor, Promiscuïteit

Tsja”, zegt Pete terwijl hij vragend naar Peggy kijkt, “tien orgasmes, da’s onzin.” Cora gelijk “nou vier, vijf lukt zeker wel.” We kijken allemaal vol bewondering naar haar Cas die blijkbaar zijn mannetje staat, maar Peggy reageert prompt met “OK, eerst zien en dan geloven.”

“Eerst voelen en dan geloven” flap ik eruit, waarop Thea inhaakt met “Gaan we doen!”

En dan gaan alle lichten uit, stroomstoring . . . .

Ik keer mezelf binnenste-buiten om zijn beukende knuppel.

 • In het licht van de kaarsen en de knipperende kerstboom staat Cas naakt op een stoel en legt met een appelflap zijn neuk-techniek uit aan de andere heren die door ons, de dames, giechelend ontkleed worden. Even later zijn Peggy en Thea de appelflap om Cas’ zijn roede van twee kanten aan het afknabbelen en gaan daarna smakkend verder met zijn pik en ballen.

Geknabbel aan mijn oorlel

 • De naakte mannen versieren de vrouwen die zich steeds verder ontkleden met kerst-slingers, chocokransjes rond de tepels, rollende oliebollen over buiken en tussen benen , slagroom op borsten en billen, poedersuiker overal en dan beginnen ze te likken en te happen, zalig!

“Ga-aah door”

 • ik sta wijdbeens met gebogen knieën en leun op Cas die geknield voor mij zit. Hij graaft met zijn kundige vingers in mijn gretige kut en laat mij in no-time spuitend en druipend komen, ik blijf gillen en blijf komen, keer op keer op keer.

“Jaaa, nog dieper”

 • Cora op haar zijde tussen de oliebollen op tafel, een uitnodigende vrouwelijke berg vol genot waar het geil vanaf druipt. Enthousiast kreunend moedigt ze met volle mond de mannen aan die haar van alle kanten nemen

“Sneller”

 • Taeke die tot zijn ballen opgeslokt, diep in Cora’s keel, peristaltisch wordt afgezogen, Pete die zijn heipaal keer op keer met zoveel geweld in haar klotsende neukgleuf ramt dat bij iedere dreun de sappen in het rond spuiten.

Ik bijt in de leuning

 • mijn Johan die Cora’s prachtige ballonronde billen van elkaar houdt en genietend zijn dieppaarse eikel rondom en over haar kontje wrijft. Door het aanhoudende gebeuk van Pete en Johans geswaffel begint haar rozet te pruilen en hij ploft met een indianenkreet zijn pik midden in de roos. Contrapuntisch, in dubbel tempo, haakt hij in op Pete’s hei-ritme

Ik voel dat ik ga spuiten

 • Ik lig op mijn buik op de bank met ruim zicht op sexy poedel’s prachtige gladde poes. Peggy ligt wijdbeens op haar rug, haar billen hoog op een kussen voor mij. Taeke staat achter mij en danst met zijn heerlijke pik in mijn kletsnatte kutje en, ooh, wat heeft hij een lekker randje aan zijn eikel! Thea geeft mij de slagroomspuit en zegt ”Volspuiten!” Ik zet de koude tip van de slagroomspuit tussen Peggy’s lipjes en spuit een stevige dot slagroom in haar kloppende gleufje. Ze rilt van genot en komt alweer klaar. ”Dieper! Meer!” Ik duw de spuitmond helemaal in Peggie en spuit haar zo vol dat haar buik opbolt en de room eruit schuimt. Thea knielt over Peggy’s hoofd en begint haar gezicht te berijden. “Likken!” Ik begin Peggy’s clit te likken in dezelfde cadans als Taeke in mij rondhost terwijl Thea drie, vier, vijf vingers in Peggy laat verdwijnen tot uiteindelijke haar hele hand in de slagroom-tompouce verdwijnt. Peggy’s lijf schudt van extase terwijl ik de slagroom met haar liefdessappen opslurp.

Ik kom spuitend klaar!

 • Ik lig in de leunstoel met mijn rug tegen Pete’s buik en ik voel zijn enorme erectie. Hij kruipt dicht tegen me aan, streelt me en bijt me, schuift zijn pik tussen mijn dijen en vraagt “hoe vaak ben je nu klaargekomen?”

“Acht keer pas, geloof ik.”

“Daar gaan we wat aan doen” zegt hij en hij schuift zijn paal in mij. Met muzikale begeleiding van genotvol gekreun, gehijg en gegil om ons heen gaat hij, oooh, nog iets dieper en begint me dan voorzichtig te neuken. Het is alsof ik in tweeën splijt, allemachtig, wat is hij groot! En ja, ik kom voor de negende keer!

Helemaal voldaan lig ik nog na te genieten en denk “TIEN! Het nieuwjaar wordt een mooi jaar!

Plienk! SMSje van Justin : ‘treinen rijden weer, ben over een uurtje thuis!’
Paniek valt als een verstikkende deken over me heen, ik kan nauwelijks ademhalen en wil me losmaken van Pete, maar dat lukt niet! Zijn geile gegrom is overgegaan in geloei, ik probeer me weer los te rukken, maar hij zit muurvast in mij . . . een acute aanval van vaginisme.
Ik was gewaarschuwd, Code Rood . . .

Dit was mijn bijdrage voor de THEWA uitdaging van december’15 .

4 gedachtes over “Code Rood!

 1. Heerlijke orgie om zo het oude jaar uit te gaan.. dankzij de poedersuiker hihi..
  Volwassen kinderen weten meer dan wij daarvan denk ik

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s