Rigoureuze maatregelen (kort verhaal)

Rigoureuze maatregelen (kort verhaal)

Dit  is mijn voyeurs-verhaal bij de EWA-Marathon 2016 #3.  Het is geschreven in relatie met de masturbatie-scène van Christie Sanders aan de EWA-Marathon #2. Haar verhaal is ingevoegd in mijn verhaal. Wil je meer van haar lezen?  Ga  dan naar http://www.christy-schrijft.nl/ .

De opdracht had een limiet van 150 woorden, de tekst hier is aangepast en telt 155 woorden.

============================================================

Op de loods staat ‘Eroticashop’. Sinds mijn man hier werkt raakt hij me nauwelijks nog aan, ’s avonds rolt hij doodmoe in bed en ’s ochtends is hij zo weer verdwenen.
Tijd voor rigoureuze maatregelen!
 
Zweet loopt  parelend tussen mijn borsten als ik de buitentrap op snel naar de managers-office. Zacht open ik de deur; hij is er niet. Ik loop naar het eenzijdige spiegelglasraam, mijn jas glijdt van mijn schouders, behalve pumps en hold-up nylons ben ik naakt.

Lily staarde naar de kapotte verpakking. “Toppertje”. Het nieuwste seksspeeltje van de Eroticashop. Een pallet vol heerlijkheden, waarvan één doos beschadigd. Ze was alleen in de loods, zou ze?
Hell ja, waarom niet, dit ding werd toch weggegooid. Met een vloeiende beweging viel haar slipje om haar enkels en het ministaafje verdween tussen haar benen, op zoek naar zijn doel.
Ze kreunde opgewonden, dit was lekker en precies wat ze nodig had, een snel en bruisend orgasme.
Een gang verder stond haar baas en grijnsde. Die doos openscheuren was een briljant idee. Dat “Toppertje” zou ongetwijfeld een winstgevende topper worden.

 
Beneden mij zie ik een prachtige blondine, een been op de stellingkast, rok opgeschort, heftig schokkend klaarkomen! Onwillekeurig streel ik mijn linkerborst en glijdt mijn andere hand naar beneden, duim op mijn parel, twee vingers flitsend tussen mijn smachtende natte lipjes. Hitte slaat me uit, mijn adem stokt, ik kreun, sidder.
Wat?! Ik zie mijn man met zijn gezwollen geslacht in zijn hand voor gaan haar staan, ze knielt gewillig. Mijn druipende vinger drukt op de intercom:
“Klootzak-ak-ak-ak” weergalmt het.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s