La Traviata.

 

roodkoperennaald

Bovenaan de trap staat Cathy op adembenemende roodkoperen Louboutins in een mint-groene robe die haar lichaam omvat als een handschoen. De hoge split onthult haar been tot de bovenrand van de stay-up nylon en haar rode krullen vallen langs de linkerschouder tot op haar borst. Met één hand op de balustrade kijkt ze uit over de Amstel. Ik hou me stevig vast aan de trapleuning, het programma in mijn hand ver kreukelt en rillingen dwarrelen langs mijn rug. Ik haal diep adem en ga verder omhoog tot ik één trede onder haar sta. Het zweet staat op mijn voorhoofd, ze is angstwekkend prachtig. Ze draait ze zich om.

“Uw mantel hangt veilig in de garderobe mevrouw” zeg ik, gemaakt kalm.

“Thomas, zeg maar Cathy” glimlacht ze en kust mijn lippen! Ik sta verbijsterd.

De gong gaat, ze legt haar hand op mijn onderarm en neemt me mee naar de theaterzaal.

Wat doe ik hier met zeg-maar-Cathy, de directiesecretaresse? Iedereen op kantoor is pagus van haar. Zuur gezicht, vlammend rode knot, strikt mantelpak, ík keek haar nooit rechtstreeks aan. Tot wij tweeën bij een teambuilding overbleven. De vraag Wat weet niemand van je? beantwoordde ze met de wijsvinger op haar lippen “Als ik echt uitga draag ik geen slipje”. Zij knipoogde, ik bloosde. Echt uitgaan is voor haar opera en voor ik het wist had ik haar uitgenodigd om naar de Stopera te gaan. Wat heeft me in godsnaam bezield?

Onze zitplaatsen zijn op de achterste rij, weggestopt aan de zijkant. Ze kijkt me aan en trekt een wenkbrauw op. Verontschuldigend stamel ik wat, kijk strak naar beneden, staar naar haar hooggehakte voeten. Ze zucht en ik zie dat ze gaat zitten. Mijn blik glijden omhoog, ze schudt misprijzend haar hoofd.

Na de pauze, waarin ze me voor de champagne beloonde met kneepje in mijn wang, komt ze steeds meer tegen mij aan leunen.

“Zo zie ik tenminste nog iets van wat er gebeurt.”

Als het drama zich ontvouwt, ademt ze dieper en leunt steeds zwaarder. Ik kan alleen maar staren naar de openvallende split die steeds meer van haar dij onthult.

“Ah ah, niet gluren“

Door de tik op mijn pols valt mijn programma. Ik buig voorover, pak het op, kijk haar aan en streel welbewust haar kuit. Glimlachend slaat ze haar nagels in mijn knie, grijpt mijn oor en trekt mij overeind, fluisterend: “ Gevaarlijk Tommie …” Ze likt mijn oorlel. Ik verstar, haar glimlach wordt breder.

Addio del passato  begint. Met een ingehouden kreun flipt Cathy een stiletto uit en fluistert: “Jij de andere”. Ik kniel, bevrijd haar voet en begin deze te kneden. Zuchtend leunt ze achterover en zet haar andere voet in mijn kruis, op mijn erectie. Mijn adem stokt. Met korte veegjes streel ik vanaf haar voet, steeds iets hoger over de gladde nylon langs de binnenkant van haar been. Bij haar knie gekomen, glijdt ze iets onderuit. Nog hoger ga ik, tot over de kanten bovenrand van haar hold-up. Ik aarzel, stop, als mijn vingertoppen haar naakte huid voelen. Ze grijpt in mijn haar, de vlinders in mijn buik worden wild. Mijn vingers gaan hoger, ze slippen over haar zoete vocht…

Hard trekt ze mijn hoofd achterover, ik onderdruk een kreet.

“Zit Tommie. Later, misschien.”

Als ik na het slotapplaus haar stiletto’s vastgesp en schor zeg “Alstublieft Cathy”dwingt ze met één nagel onder mijn kin mijn hoofd omhoog.
Ze schudt haar hoofd, glimlacht en zegt:

“Cathy? Tommie toch. Voor jou Meesteres.”

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dit was mijn inzending voor de vierde ronde.  De opdracht was om in 300 woorden een erotisch verhaal te schrijven rondom het thema ‘naaldhakken’. Ik werd in deze ronde tweede. Alle lezers en stemmers bedankt!

Inmiddels heb ik de 300 woorden uitgebreid tot ruim 500 en er komt nog een vervolg … als ik iets ruimer in mijn schrijftijd zit.

4 gedachtes over “La Traviata.

  1. Dit korte verhaal was oorspronkelijk mijn bijdrage voor de EWA marathon 2016, ronde 4.
    Ik heb inmiddels de tekst aangepast en iets meer details toegevoegd waardoor het nu ruim 500 woorden lang is.
    De foto bovenaan is ook een link naar bijpassende muziek.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s