La Traviata.

 

 [ foto = link ]

roodkoperennaald

Bovenaan de trap zie ik Cathy staan op adembenemende roodkoperen Louboutins in een mint-groene robe die haar lichaam omvat als een handschoen. De hoge split onthult haar been tot de bovenrand van de stay-up nylon en haar rode krullen vallen langs de linkerschouder tot op haar borst. Met één hand op de balustrade kijkt ze uit over de Amstel. Ik hou me stevig vast aan de trapleuning, het programma in mijn hand ver kreukelt en rillingen dwarrelen langs mijn rug. Ik haal diep adem en ga verder omhoog tot ik vlak achter haar sta. Het zweet staat op mijn voorhoofd, ze is angstwekkend prachtig. Ze draait ze zich om.

“Goedenavond mevrouw” zeg ik, gemaakt kalm.

“Dag Thomas, zeg maar Cathy” glimlacht ze en kust mijn lippen! Ik ben verbijsterd.

De gong gaat, ze legt haar hand op mijn onderarm en neemt me mee naar de theaterzaal.

Wat doe ik hier met zeg-maar-Cathy, de directiesecretaresse? Iedereen op kantoor is pagus voor haar. Zuur gezicht, vlammend rode knot, strikt mantelpak, ík keek haar nooit rechtstreeks aan. Tot wij tweeën bij een teambuilding overbleven. De vraag Wat weet niemand van je? beantwoordde ze met de wijsvinger op haar lippen “Als ik echt uitga draag ik geen slipje”. Zij knipoogde, ik bloosde. Echt uitgaan is voor haar opera en voor ik het wist had ik haar uitgenodigd om naar de Stopera te gaan. Wat heeft me in godsnaam bezield?

Onze zitplaatsen zijn verstopt achter twee pilaren. Ze kijkt me aan en trekt een wenkbrauw op. Verontschuldigend stamel ik wat en kijk naar de grond, naar haar hooggehakte voeten . Ze zucht en ik zie dat ze gaat zitten, hoofdschuddend.

Halverwege de voorstelling begint ze tegen mij aan te leunen.

“Zo zie ik alles tussen de pilaren door.”

Als het drama zich ontvouwt ademt ze dieper en leunt steeds zwaarder. Ik kan alleen maar staren naar de openvallende split die steeds meer opwindend been onthult.

“Ah ah, niet gluren“

Door de tik op mijn pols valt mijn programma. Ik buk, pak het op, kijk haar aan en streel welbewust haar kuit. Glimlachend slaat ze haar nagels in mijn knie, grijpt mijn oor en trekt mij overeind, fluistert: “ Gevaarlijk Tommie …” Ze likt mijn oorlel. Ik verstar, haar glimlach wordt breder.

Addio del passato  begint. Kreunend flipt Cathy haar stiletto uit en fluistert: “Jij de andere”. Ik kniel, bevrijd haar voet en begin deze te kneden. Zuchtend leunt ze achterover en zet haar andere voet in mijn kruis, op mijn erectie. Mijn adem stokt. Met korte veegjes streel ik vanaf haar voet steeds iets hoger over de gladde nylon langs de binnenkant van haar been. Bij haar knie gekomen glijdt ze iets onderuit. Nog hoger ga ik, tot ik aarzel als ik haar naakte huid voel. De vlinders in mijn buik worden wild als ze mijn haar grijpt. Mijn vingers gaan hoger, ze slippen over haar zoete vocht…

Hard trekt ze mijn hoofd achterover, ik onderdruk een kreet.

“Zit Tommie. Later, misschien.”

Als ik na het slotapplaus haar stiletto’s vastgesp en schor zeg “Alstublieft Cathy”heft ze met één nagel mijn kin op, glimlacht, schudt haar hoofd en zegt:

“Cathy? Meesteres!”

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dit was mijn inzending voor de vierde ronde.  De opdracht was om in 300 woorden een erotisch verhaal te schrijven rondom het thema ‘naaldhakken’. Ik werd in deze ronde tweede. Alle lezers en stemmers bedankt!

Omdat ik het verhaal nog iets te kaal vond heb ik de 300 woorden uitgebreid tot ruim 500 en er komt nog een vervolg … als ik iets ruimer in mijn schrijftijd zit.

Advertenties

2 gedachtes over “La Traviata.

  1. Dit korte verhaal was oorspronkelijk mijn bijdrage voor de EWA marathon 2016, ronde 4.
    Ik heb inmiddels de tekst aangepast en iets meer details toegevoegd waardoor het nu ruim 500 woorden lang is.
    De foto bovenaan is ook een link naar bijpassende muziek.

    Er komt nog een tweede deel, daarvoor zal het einde van dit deel nog iets worden aangepast.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s