Hooikoorts

Proloog: Vannacht werd ik om half drie wakker van buurvrouw Betty die vals onder de douche stond te zingen. Peter lag nog niet naast me, maar even later hoorde ik hem krakend de trap op komen. Hij was wel erg laat na zijn wekelijkse potje zaalvoetbal. Ik hield me slapende toen hij stilletjes naast me schoof. Wat een vreemde geur . . . kamille? Had hij zich nou gedouched na het trainen? Ik dommelde weer in slaap.

Vanmorgen draaide ik me lekker soezerig tegen Peters rug en wikkelde me om hem heen. En wat deed meneer? Hij gleed uit mijn omhelzing en kroop gelijk uit bed. Toen ik maar geen water hoorde lopen werd ik echt wakker en zag hem voor het raam staan. Zijn omgeslagen handdoek kwam met schokjes naar voren. Ik moest glimlachen, klopte op het matras naast mij en vroeg of hij nog even lekker verwend wilde worden. Hij mompelde iets van ‘Lentegeilheid’ en ging douchen, de lul. Teleurgesteld plofte ik achterover in de kussens, trok mijn knieën op en liet mij benen openvallen. Genietend gingen mijn handen over de binnenkant van mijn dijen, toen omhoog, naast en langs mijn lipjes. Mijn duimen kroelden rondom mijn knopje en af en toe glipt er een vinger in mijn steeds natter wordende kutje mmm … Tot Peter uit de douche riep dat hij vroeg weg moest en of ik ontbijt wilde maken. Zuchtend stond ik op.

Maar nu heb ik de rest van de dag voor mezelf. Mijn hele lichaam tintelt van de zonnebrand waarmee ik me net zorgvuldig heb ingewreven. In de weerspiegeling van de schuifpui kijk ik naar mezelf. Mijn cup A lijkt door mijn nieuwe bikini mooi vol. Nog iets te veel vet op de heupen, maar dat krijg ik er wel af voor de zomer, hopelijk. Mijn bikinilijn ziet er keurig uit, nu maar eerst die bleke winterwitheid wegwerken.

Ik stap de tuin in en rek me uit, heerlijk de lentezon die mijn huid kust. Genietend van de zon die over me heen spoelt glijden mijn handen van mijn taille omhoog, over mijn borsten, langs mijn buik naar beneden …

“Goedemorgen Diana.” klinkt het poeslief naast me.

Ja hoor, buuf Betty ligt er natuurlijk al uren, topless met de ‘Linda’. Is dat de reden dat Peter vanmorgen met een wazige blik uit het raam keek?

Ach, ze is eigenlijk ook wel aantrekkelijk hoor, slanke taille, volle siliconenborsten, lang donker haar … Nee, dan ik met m’n blonde rattekoppie en minitietjes …

“Goedemorgen” zucht ik, klap het ligbed open, trap mijn slippers weg en strek me uit in de zon.

En ja hoor, binnen twee minuten begint het irritante gedrein van een grastrimmer. Het zeurende geluid gaat door merg en been. Waarom ze in de binnentuin ‘leuke heuveltjes’ hebben aangelegd in plaats van een gewoon vierkant grasveld  is mij nog steeds een raadsel. Lig ik weer de hele morgen in die herrie. Ik knijp mijn ogen stijf dicht en wrijf erover. Dat had ik niet moeten doen, mijn ogen beginnen gelijk te jeuken.grastrimmerGelukkig, het gezeur stopt, maar vlak daarop hoor ik een geil fluitje. In een reflex vouw ik mijn armen voor mijn borsten en kijk verschrikt op. Achter de heg van de gemeenschappelijke tuin staat een sportschooltype met een grastrimmer over zijn schouder.

“Mooi weertje dame” zegt hij knipogend onder zijn baseballcap. Ik kijk knipperend naar hem met mijn jeukende hooikoorts-ogen. Dan trekt hij zijn T-shirt uit en veegt ermee het zweet van zijn voorhoofd en bovenlichaam. Wow, dat ziet er niet fout uit, brede schouders, forse biceps en een sixpack die Peter al jaren niet meer heeft. Hij trekt zijn shirt weer aan, ik verzamel al mijn moed en zeg: “Goedemorgen tuinman, wilt u misschien een kopje koffie?”

Wat een stomme tekst, kan ik nou echt niet iets beters bedenken?

Betty kijkt op uit haar tijdschrift, ziet een god met een grasmaaier en haar ogen worden groot. Snel schiet ze haar topje aan, arrangeert haar siliconen zo dat haar tepels er nét niet bovenuit steken, staat op en zegt: “Dag tuinman, ik heb heerlijke zelfgemaakte ice-tea, wilt u een glaasje?”.

”Mwoah, doet u mij maar koffie. M’n pauze is met zo’n 10 minuten dan zou het wel goed smaken.”

“Zorg ik voor” zegt Betty snel, “wilt u espresso of cappucino of liever een latte macchiato?”

Vragend kijkt het sixpack van Betty naar mij en weer terug.

“Gewoon koffie, zwart, met suiker.” antwoord hij.

Zo zwoel als ik kan zeg ik: “Ik heb erg lekkere gewone koffie, ik zet het zo wel voor je klaar.”

“Erg fijn, dame.” zegt hij, kijkt mijn kant op en knipoogt weer. Ik krijg het er warm van.

Vriendelijk knik ik naar Betty, die een wenkbrauw optrekt en zacht  ‘lentegeilheid’ sist. Ze doet haar topje weer uit, gaat met haar rug naar me toe liggen en leest verder in haar ‘Linda’. Het gezoem begint weer, maar dat stoort me helemaal niet meer. Iets anders wel, ik hoor nu voor de tweede keer dat rare woord ‘lentegeilheid’.  Zou Peter soms …  Nee, toch?

Ik schud de verdenking van me af en stap de keuken in waar ik me concentreer op het zetten van sterke koffie. Even later vult de geur van koffie de keuken en ik denk aan de man voor wie ik die koffie maak. Dat roept wel erg ondeugende gedachten in mij op en een prettig gevoel in mijn onderbuik. Een hand glijdt onder mijn bikinitopje en mijn andere hand dwaalt langs mijn buik tot onder de stof van mijn broekje. Mijn vingers raken nauwelijks mijn  knopje en glippen tussen mijn hongerige lipjes …  Het zoemen stopt, ik ontwaak uit mijn dagdroom en weet wat ik ga doen. Snel fatsoeneer ik mijn bikini en zet twee mokken sterke zwarte koffie op tafel, zonder suiker.

Als de tuinman aan komt lopen leun ik tegen de deurpost en  wenk ik hem uitnodigend naar mij toe. Bij elke stap die hij dichterbij komt groeit de lust in mij, het zindert door mijn lijf.

“Kom maar binnen hoor.” zeg ik met een lage stem.

Hij aarzelt, wrikt dan toch zijn schoenen uit. Ik blijf in de deuropening staan, hij stapt zijdelings naar binnen, zijn gespierde buik schampt mijn harde tepels.

“Gaat u maar  zitten, wilt u er suiker in?”

“Graag dame.”

Met de suikerpot leun ik over zijn brede schouder als ik een schep suiker in zijn koffie doe. Hij kijkt in mijn ogen en begint scheef  te glimlachen. Ik krijg er kippenvel van.

“Één of twee schepjes?”  Hij steekt twee vingers op.

Ik kriebel in zijn nek en volg met mijn hand zijn sterke rugspieren naar beneden als ik naast hem ga zitten. Mijn lijf zindert nu niet meer, maar gloeit. Ik kijk hem zo verleidelijk mogelijk aan, speel met mijn wijsvinger over zijn onderarm waarvan de haartjes recht overeind staan en lach terug. Ik knipoog en spontaan gaan mijn ogen tranen. Nee hè, die rottige graspollen ook.

“Moet u nou huilen dame?”

“Ach nee, ik heb alleen een beetje last van hooikoorts.”

Hij pakt een servetje uit de houder en droogt verrassend teder mijn ogen. Ik krijg het nu echt heet, de ‘lentegeilheid’ raast door mijn lijf.

“Misschien wilt u me helpen met mijn oogdruppels?”vraag ik met trillende stem “Het is zo lastig om bij mezelf te doen.”

“Oh, natuurlijk dame.”

“Komt u even mee naar boven? Daar heb ik de oogdruppels”

Op de trap naar boven voel ik zijn sterke bovenlichaam tegen mijn billen duwen, mijn tepels prikken opgewonden naar voren. Ik wil deze man niet achter mij, maar voor mij, op mij … in mij …

Ik ga hem voor naar de slaapkamer en naast het nachtkastje op bed zitten. Hij komt uitdagend voor mij staan. Ik pak de gesp van zijn broekriem en trek hem naar me toe. Voor de vorm stribbelt hij wat tegen terwijl ik zijn broek los maak en op zijn enkels laat vallen.

Mmm, wat een veelbelovende bobbel in zijn shorts.

Ik kreun goedkeurend, streel over de bobbel en voel zijn lid schoksgewijs omhoog komen. Als ik opkijk zie ik zijn ogen donker worden van lust. Ik blijf in zijn ogen kijken als ik langzaam, plagerig langzaam, zijn shorts naar beneden trek tot ik de weerstand voel als zijn stijve pik blijft hangen onder de broekband. Ik kijk weer naar het heerlijks voor mij en trek met het short-elastiek de top van zijn pik steeds verder naar onderen tot hij bijna recht naar beneden wijst. Boven mij hoor ik ingehouden gekreun. Met een snelle beweging trek ik zijn short omlaag. Zijn prachtige, forse pik veert met een pets tegen zijn buik. Het kreunen is nu niet meer ingehouden. Zijn paarse, kloppende eikel is zo hard dat de voorhuid zich verlangend opent. Ik leg mijn handen om zijn gespierde billen en trek zijn kruis naar me toe. Ik laat mijn tong spelen over de top van zijn eikel, met mijn lippen duw ik zijn voorhuid verder naar beneden terwijl ik mijn vingers begraaf in zijn stevige bilspieren. Dwarrelend gaat mijn tong over het tuigje, langs de onderrand van zijn eikel en ik begin zacht te zuigen op deze heerlijke pik. Het kreunen is opgehouden, ik hoor alleen nog maar ‘aah, aah , aah’ boven me.

Ik weet wat ik wil, hij is er klaar voor. Deze man, deze pik wil ik in mij, diep in mijn kut voelen! Ik laat het heerlijks traag uit mijn mond glijden, ga rechtop zitten en zeg: “Kom, kom in mij.”

Hij gromt en trekt in één beweging zijn T-shirt uit, slaat dat om mijn nek en trekt mijn hoofd weer tegen zijn kruis.

Mijn ogen gaan waanzinnig jeuken, mijn neus is totaal overprikkelt, ik kan er niets aan doen, er komt een enorme niesbui. Eerst een paar kleintjes, waarbij hij met elke nies mijn schokkende hoofd nog dichter tegen zijn stijve paal aantrekt. Ik ruk me los, draai me opzij voor een enorme nies, ik buig achterover,  klap niezend dubbel en knal met mijn hoofd tegen de hoek van het nachtkastje. Zwart.

 Als ik bijkom lig ik op bed, naakt, met jeuk-ogen, een splijtende koppijn en een hol gevoel tussen mijn benen. Mijn nieuwe bikini ligt in een prop op het bebloede nachtkastje met een baseballcap ernaast.

Lentegeilheid, jaja … Ik denk dat ik de rest van de dag maar heel stil blijf liggen.

Alleen dat irritante gezeur van die grastrimmer …

NBRplazaEFbutton

 

 

4 gedachtes over “Hooikoorts

  1. Dankjewel voor je lieve commentaar!
    (en sorry dat het zo lang duurde voordat ik reageerde, “Anoniem”
    Ik had niet door dat dat jouw naam was 😮

    Like

  2. Hoi Jor, ik vind dit een hilarisch verhaal. Ik weet niet of ik dat zo mag zeggen, maar ik lig echt in een deuk

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s