SuperSub

Proloog. (Reina) 

Brrrr, ik kom weer half bevroren uit de O.K. , alsof het buiten niet koud genoeg is. Het was een uitdagende, langdurige ingreep, maar ik had volledige controle, het ging in één flow, kicken! Ik ben een toonaangevende neurochirurg, niet voor niets vlieg ik de wereld rond “to scrub in”, ik ben een supersub!

Heerlijk onder de harde stralen van de warme douche en zo meteen een hete afspraak! Mijn uitdagende rode jurkje en Killer Heels liggen te wachten op mij. Het  warme water stroomt over mijn schouders, langs mijn buik en billen, genietend trek ik mijn rug hol. Mijn handen met douchegel glijden langzaam, strelend over mijn lichaam. Mijn huid gloeit, mijn tepels prikken naar voren, mijn poesje trekt verlangend samen … ik zucht diep.

Na weken smeken ga ik voor het eerst mijn “Meester” echt zien! God wat ben ik geil!

Mijn eigen vent weet van niets, ik heb voorzichtig  een paar keer laten vallen dat het me spannend leek om vastgebonden te worden, door hem te worden gebruikt, willoos te zijn.  Helaas, hij wil er niets van weten “SM is zo ’n dom spelletje”.

Mijn ‘Meester’, ik begin al te kroelen als ik het hardop zeg. Een maand of 2 geleden was er een link in mijn mail naar een BDSM-site. Nieuwsgierig klikte ik erop en was gelijk verkocht, opwindend! Dit wil ik meemaken!  De chat-box knipperde verleidelijk, ik stelde mij voor en toen vond ik mijn ‘Meester’! Wat een charmante man, ‘a  real gentleman with kinky edges’. Ik vroeg hem waarom hij zulke pijnlijke dingen met zijn “sub“ doet, hoe hij haar trainde en wat hij voor haar voelde. Hij antwoordde direct  dat ZIJ, zijn Pupil,  centraal staat, alles wat hij doet is voor haar. Zijn doel is om haar op alle mogelijke, soms aparte, pijnlijke, bizarre  manieren te laten genieten. De voorbeelden die hij gaf maakten mijn knieën week, mijn hoofd heet en mijn kutje zo ontzettend nat. Ik raakte steeds meer geobsedeerd door de gedachte om zijn Pupil te worden. Wekenlang heb ik hem gevraagd, nee  gesmeekt,  om kennis met mij te maken.

“Kennismaken? Als wij samen zijn,  geef jij jezelf over aan mijn wil, ik ben dan jouw Meester”. Vanmiddag, is het zover, om precies 14.00 uur ga ik hem ontmoeten bij Spa Zuiver!

Mijn haar afdrogend stap ik uit de douche. Als ik de handdoek wegleg zie ik bij mijn kleren een doos met een kaart van een besneeuwd bos. Mijn wenkbrauwen schieten omhoog, niets gehoord, kijk om mij heen, niemand te zien. Ik  open de kaart en lees

      Reina,

      Draag dit allebei.

      Geen slip.  

      Tot 14.00 uur, stipt.  

                               M.  

 bos

Geschrokken kijk ik op … hoe heeft hij mij gevonden?  En hoe heeft hij dit hier binnen gekregen?

Een beetje bibberig open ik de doos. Twee feestelijke pakketjes, in de een zwarte wetlook-stockings bijpassende jarretellegordel  en in de andere Ben-Wa balletjes en een tube glijmiddel.

Ik slik, kijk nog een keer om me heen, ik voel de opwinding als een hete windvlaag door me heen gaan, mijn ogen gaan twinkelen en ik trek zorgvuldig de kousen en gordel aan. Even later stap ik in mijn stiletto’s en glip in mijn jurkje, pak het glijmiddel en de balletjes, ga wijdbeens staan en doe mijn rok omhoog …

Het glijmiddel stop ik gelijk weer in mijn tas, ik ben al zó nat. De balletjes gaan één voor één soepel tussen mijn lipjes en dan, mmm, met zachte aandrang  floepen ze in mij. Oh, wat heb ik zin in een harde paal daar ! Ik fatsoeneer mijn jurk, trek mijn lange witte winterjas aan en ga naar de taxi. Op naar Spa Zuiver!

De Boswandeling. (Meester) 

Het is heerlijk fris winterweer als de taxi om 14.03 aankomt. Ik zie dat je haastig uitstapt, je bent te laat. Ik glimlach, dat betekent straf … later

Vlak voordat je  het restaurant binnen gaat kijk je naar je spiegelbeeld in de glazen pui, veegt een weerbarstige zwarte lok achter je oor en trekt je jas dicht. God, wat ben je prachtig …. Elegant loop je naar me toe, ik doe alsof ik met mijn mobiel bezig ben en  druk op de Ben Wa-app. Je verstart in je loop, mond half open, je ogen rollen weg, je wankelt. Ik sta snel op en vang je, voel je in mijn armen beven op het ritme van de vibrerende balletjes.

“Goedemiddag … gaat het, Reina?

Je knikt sprakeloos, doet je ogen dicht en kreunt even.

Ik doe je jas uit en help je in de stoel naast me. Terwijl ik ga zitten klik ik de app uit.

Je ademt diep in, leunt achterover en blaast hoorbaar uit.

“Goedemiddag Meester, dat was een verrassend welkom”.

Ik glimlach ”Dank je, mijn pupil. Wil je iets drinken of … ”

Ik zie dat je oppervlakkig ademhaalt, je ogen zijn dronken van lust.

Ik ga staan en pak uitnodigend je jas “Nee, we gaan eerst wandelen voor we de sauna in gaan.”

Je staat op en ik kijk bewonderend naar je, wat ben je een prachtige vrouw, lange eindeloze benen  benen, opwindende ronde vormen, een gretige blik in je zwoele ogen en vandaag ben je van mij.

Zodra je jas aan hebt laat ik mijn handschoenen op de grond vallen.

“Pak jij ze even op, Pupil?”

Je buigt rechtstandig naar voren, mijn hand glijdt door de split van je lange jas, onder je rode rok, langs de naakte huid van je dij. Je verstijft. Mijn duim en wijsvinger vegen licht langs je natte lipjes en pakken het Ben-wa koordje. Ik begin met korte rukjes te trekken, er dreigt er een uit je  te glijden.

“Goed vasthouden hoor” zeg ik. Je spant alles voelbaar aan, zegt zacht “aaah” en het glipt weer in je.

Ik laat los, kniel om mijn handschoenen op te pakken, trek je gezicht naar me toe en kus je lang en stevig op je mond.

Als we opstaan haal ik jouw arm door de mijne en pak je hand. Gearmd lopen we naar de deur waarachter het besneeuwde  bos wacht. We zijn nog niet buiten of ik klik de app op stand “mild”… je ademt bevend in, ik hou je stevig vast, we lopen door. We converseren gezellig over het mooie winterweer en hoe mooi het bos er bij ligt in de sneeuw, je stem trilt. Ik klik nog eens …

Na een paar minuten begin je te zuchten en steeds zwaarder op mijn arm te leunen. Als je me smekend aankijkt zoek ik een boom met een laaghangende  tak waar ik je wijdbeens op laat zitten, één been aan elke kant van de tak. Ik zet de vibraties “interval-heavy”. Je gaat steeds zwaarder ademen, begint te zweten, ik knoop je jas open, streel je haar, langs je hals, je borsten  en kniel voor je.

Likkend en kussend ga ik met mijn mond langs je dijen omhoog, je voelt mijn baardharen schuren langs je gevoelige huid, ik proef het zilte nat uit je kutje, zoet, zout en prikkelend.

Mijn koude handen zijn onder je jurkje  gekropen en warmen zich aan je borsten, mijn vingers plagend om jouw harde tepels. Je kreunen wordt luider. “Ik hou het niet meer, ik ko-hom”.

“Wacht” zeg ik . Met mijn tanden pak ik het trillende Ben-wa koordje en trek eraan.

Één (“aaah”) voor één( “ooohw”)  glijden de balletjes  tussen je lipjes naar buiten , hijgend blijf je liggen. Trillend vallen ze in de sneeuw .

Ik sta op, laat mijn broek zakken, stoot in één beweging mijn stijve roede tussen je druipende lipjes helemaal in je en blijf als bevroren staan. Dan, nog steeds diep in je, ga ik wrikken en draaien … ik voel je zuigende kutje ritmisch samentrekken, heerlijk, je gooit je bekken omhoog, grijpt mijn harde roede nog steviger vast en komt schokkend en trillend klaar. Rustig ontbloot ik je rechterborst lik rondom je tepel, zuig je hem zover ik kan naar binnen en klem hem tussen mijn lippen

Dan ga ik je met lange halen neuken, diep en hard, pak sneeuw van takken van de boom en wrijf die over je billen en je andere  borst.

Je gaat steeds heftiger meedeinen met je bekken, je bewegingen nemen me mee naar een zalig hoogtepunt, ik voel dat ik ga komen, maar stop met bewegen en ga ik langzaam uit je. Vol geil verlangen kijk je naar me, naar mijn pik, streelt mijn ballen terwijl je  “kom neem me, neuk me hard” zucht. Ik pak een hand vol sneeuw en houdt die vlak voor je heerlijke, druipende kutje, het koude smeltwater druppelt op je natte dijen … dan ram ik met mijn pik de sneeuw op en in je wenkende kutje. Het is gruwelijk heftig en lekker, warm en koud tegelijk. Ik begin je nog harder te neuken, een hand met sneeuw op je mond, je zuigt en bijt op drie koude vingers, ik grom en kreun van genot, je schokt je bekken hard tegen mij , zuigt met je kutje aan mijn pik, ik kan, wil het niet uitstellen, ik spuit mijn zaad met twee harde stoten diep in je en voel dat ook jij weer komt …

Hijgend blijven we op de tak hangen, dan help ik je overeind, sla je jas dicht en zeg:

“Reina, wat ben jij meegaand, dit was een veelbelovende begin. Dan gaan we nu opwarmen in de sauna”

Ik streel je korte , donkere haar, kus je slaap en samen lopen we innig gearmd terug.

 

In de sauna (Reina)

Ik kom net aanlopen als je uit de ‘heren’ komt, net zoals ik in een witte badjas. Ik ben helemaal rozig van de wandeling en het heerlijke orgasme, maar hèt moment dat ik jou zie voel ik de lust weer in mij oplaaien… en tussen mijn benen gloeien. Heupwiegend loop ik voor je uit naar de douches. Als ik omkijk zie ik dat ter hoogte van je kruis je badjas veelbetekenende naar voren wijst.

Ik glimlach naar je, laat de badjas van mijn schouders glijden en stap onder de douche. Er is niemand. Jij komt naast me staan, uit mijn ooghoek zie ik je forse erectie. Ik draai mijn rug naar je toe en draai met mijn heupen. Je komt dicht achter me staan, zo dicht dat ik je stijve paal tussen mijn billen voel. Je masseert mijn nek, ik zucht genietend.

“Pupil” zeg je zacht in mijn oor, “de boswandeling was maar het begin. Zo meteen, na de sauna gaan we naar mijn kamer. Je was te laat, dus je weet dat je straf krijg. Een speciale straf. Maar nu eerst opwarmen.”

Je kust mijn nek, aait speels over mijn billen en geeft er een tik op. Ik draai me om, zie dat je je afdroogt en de sauna in gaat. Zo rustig en snel als ik kan volg ik.

In het halfduister van de sauna zie ik je op de tweede rij zitten, je pik staat nog steeds fier overeind. We zijn alleen in de sauna. Ik leg mijn handdoek op de bovenste rij waar ik langzaam op mijn rug ga liggen,  je alle tijd gevend om mij uitgebreid te bekijken. Je glimlacht en knikt … en ik hoor een kreuntje.  Quasi nonchalant laat ik mijn voet naar beneden bungelen, waarbij ik met de bal van mijn voet langs je dij strijk, steeds iets dichter bij je harde paal. Met mijn tenen speel ik onder je ballen, je kreunt iets luider. Ik streel met de holte van mijn voet langs je pik, ik voel hem kloppen. Ik krijg het heet, en niet alleen van de sauna!

Dan kraakt de deur, er komt een oudere vrouw binnen. Snel gooi je de handdoek over je kruis en pakt mijn voet in je handen. “Goedemiddag” zeggen we alle drie. Ik voel dat je mijn voet gaat masseren, stevig, bijna pijnlijk, maar heel prettig. Ik ontspan helemaal, ben alleen nog maar voet … tot je je op mijn hiel concentreert. Mijn hele onderlichaam gaat tintelen, ik voel de lust diep van binnen in me opborrelen, het geile vocht druipt zo uit mijn hunkerende kutje. Steeds oppervlakkiger wordt mijn ademhaling, alle spieren in mijn kloppende geile gleufje krampen ritmisch samen met jouw knedende handen. Ik probeer niets te laten merken, maar moet zuchten. Ik zucht nog eens iets luider en hoger en nog eens. Ik haal trillend adem, trek de handdoek tussen mijn benen strak tot op mijn buik. Mijn samentrekkende spieren gaan op steeds hogere golven mee, hoger en harder. “Ooooh” hoor ik mezelf kreunen

“warm hè” zegt de vrouw. Ik knik ademloos, haal dan diep adem en voel een orgasme in mij omhoog borrelen, warm, heet, nat, als een tsunami. Mijn orgasme overspoelt me, en nog eens en een derde keer, drie golven gutsen uit mij, de handdoek tussen mijn benen is doorweekt …. helemaal leeg drijf ik weg op de saunabank …

“Kom liefje, we zijn er al bijna een kwartier in, tijd voor wat afkoeling”

Je pakt mijn hand en helpt me naar beneden, de sauna uit, naar buiten.

Even later lopen we door de knisperende koude vrieslucht. Als ik begin ik te bibberen sla je me heel attent mijn badjas om die je hebt meegenomen.

“Tijd om je weer op te warmen” zeg je en neemt mijn hoofd in je handen. Ik kus je hand, neem even je wijsvinger in mijn mond en zuig er op. Als ik heupwiegend voor je uit naar binnen loop kijk ik om en glimlach op mijn aller verleidelijkst. Ik zie de lust in je ogen groeien … en niet alleen daar.

Na het douchen help je me op een massagetafel en wrijft zorgvuldig mijn huid in met lavendelolie, waarbij vooral mijn billen en kontje van jouw aandacht mogen genieten. Voorzichtig begeleid je me van het trapje van de whirlpool. Wat is het onwaarschijnlijk rustig hier en dat is maar goed ook. We zitten amper tussen de bubbels als jij mij laat knielen op de bank met mijn billen nét boven water en jij recht voor mij gaat staan, je paal fier omhoog vlak voor mijn gezicht. Onwillekeurig open ik mijn mond en lik het topje van je eikel. Dan pak je met  in één hand mijn nek klemvast en dwingt je lid hardhandig tussen mijn geopende lippen, vult mijn mond met je kloppende eikel. Ik proef je heerlijke zilte voorvocht en wil je stevig rondom gaan likken, maar je perst je kloppende pik verder, nog verder in mijn mond, ik kan het niet inhouden, en begin te kokhalzen. “Ga door” sis je en mept op de knop van de whirlpool.  De Jetstream knalt onverwacht  en hard tegen mijn kontje, over mijn kutje en klitje, Oh mijn god, wat heftig, alsof ik instant klaarkom. Je grijpt met je andere hand in mijn haar en begint  met lange halen je heerlijke pik in mijn kokhalzende keel te stoten, harder, dieper.

Ooow, ik begin steeds heftiger te draaien met mijn heupen, mijn billen, kont, kut en klitje worden totaal overprikkeld door de Jetstream. Al mijn gaatjes worden geopend, je pik baldiep in mijn mond, de Jet tegen mijn kont en kutje. Dit is goddelijk, ik kom, blijf komen.

Abrupt trek je je pik uit mijn gapende, zuigende mond en gaat achter me staan, duwt me naar voren zodat ik op mijn buik voor je in het water drijf, spreidt mijn benen zover als je kan totdat mijn tenen op de rand van het bad rusten. Dan pak je mijn polsen en trekt mijn armen naar achteren. De Jet doet me beven van genot als jij jouw pik tegen mijn kontgaatje zet. Met mijn armen als teugels trek je mijn kontje over je eikel en  mijn gezicht onder water. Half stikkend wordt ik keihard in mijn kont geneukt terwijl de Jetstream razend tekeer gaat tegen mijn kutje, mijn klitje. Ademloos  gil ik onder water, soms, even  trek je me omhoog zodat lucht kan happen . En je neukt en ragt en ramt me helemaal open. Maar het is nog niet genoeg, ik wil nog veel meer. Onder water vechtend naar zuurstof voel ik dat je je tempo vertraagd, je harde paal steeds iets langzamer uit mij trekt en sneller, harder in mij stoot. Bij elke doordreunende stoot schok ik na, ik sidder als je je pik langzaam, bijna helemaal, uit mijn zuigende kontje trekt, wachtend op de heerlijke schok van een nieuwe, nog zaliger stoot. Trager en harder, totdat ik  voel ik dat je gaat beven, je pulserende pik wordt nog dikker en harder in mij en met een laatste stoot splijt je mij helemaal open met je stormram. Genietend draai ik met mijn heupen en voel dat je komt, voel het zaad dat je in mij spuit. Grommend trekt je mij hoog boven water,  als het boegbeeld van een schip gespietst op jouw paal, sidderend en naar lucht happend.

Dan hoor ik applaus … de dame van daarnet in de sauna staat bij de deur en zegt “het is inderdaad erg warm hier”.  Glimlachend gaat ze de douche in.

Na het douchen lopen we naar de kleedkamers. Je pakt me bij mijn schouders, schuift de kraag van mijn badjas naar beneden, glijdt met je linkerhand over mijn taille, onder mijn borst en kust me in mijn nek. Je andere hand houdt een tas voor mijn neus …

“Mijn nieuwe pupil, doe alleen je winterjas, wetlook-stockings, je stiletto’s aan … en draag dit korset, zo strak als je kan. Wacht buiten op me”.

Ik voel de geilheid alweer in mij oplaaien!

De speelkamer 1 (Meester)

Ik dacht dat ik zelfbeheersing had. Niet dus, wat ben jij een verrukkelijke, in alle opzichten adembenemende vrouw en hebt me al twee keer van mijn zaad berooft dus of je vanmiddag, zoals belooft, mijn zaad kan proeven …

Als ik de gang inloop worden mijn twijfels gelijk weggenomen. Een en al uitdagende verleidelijkheid, highheels, sexy stockings, lange witte winterjas. Je leunt met je heup tegen de muur, je linkerbeen uitdagend opzij, een glimp van je naakte dij onthult door je jas die openvalt en ook je gewelfde bruine, door het korset opgeheven borst en zwarte tepel toont.  Al mijn zinnen staan in brand, mijn witte, gloeiende, afgeneukte roede komt direct weer steigerend omhoog. Allemachtig, wat ben jij begeerlijk!

Ik bekijk je bewonderend van teen tot top als ik naar je toe loop, glimlach naar je met een gretige blik in mijn ogen, pak de blinddoek uit mijn binnenzak en hou die voor je gezicht. Je bloost

“Reina, je bent prachtig …”, ik doe je de blinddoek om “en een gruwelijk lekker sletje …” Ik kus je handen, pak uit mijn andere jaszak de handboeien en sluit ze om je polsen “en nu is het tijd voor je straf.” Je adem versnelt, je borsten gaan verleidelijk op en neer.

Ik hou je vast aan je bovenarm en loop met grote passen naar mijn kamer, jou zonder pardon achter me aan sleurend. Als ik de deur heb geopend geef ik je een harde duw, zodat je half struikelend tegen hangende kettingen stoot. De kettingen rinkelen, je verstijft. Zorgvuldig doe ik de deur op slot. Als ik zie dat je je wil omdraaien zeg ik zacht maar dwingend “Wacht”.

Je gaat trots rechtop staan. Ik maak de handboeien los, gooi je jas over de stoel  en maak de boeien opnieuw vast maar nu op je rug. Rustig loop ik om je heen, strijk met mijn vingers langs je dijen, je onderbuik, je borsten, je hals. Als ik weer achter je sta maak ik de veters van het korset losser. Je haalt diep adem, ik streel je nek. Je legt je wang genietend tegen mijn hand tot ik een knie in je rug zet en de veters zo strak aantrek dat je bijna niet meer kan ademen. Dan haak ik een ketting vast aan de handboeien en trek je armen omhoog zodat je in een haakse hoek voorover moet buigen.

“Benen uit elkaar”

Hangend aan je armen, zet je je stiletto’s iets verder uit elkaar.

“Meer”

Waggelend, pasje voor pasje gaan je benen nog verder uit elkaar tot je echt aan je armen hangt.

Ik lik mijn lippen.

“Goed zo”

Van het bed pak ik de Jennings-gag, gesp de nekband om, kus je op je lippen, bijt erin en schuif de spreiders van de Jennings tussen je tanden. Slag na slag draai ik je mond verder open, nog verder tot je zacht kreunt … en dan nog iets verder. Ik lik je wijd opengesperde lippen.

Zachtjes schud ik de belletjes van de tepelklemmen bij je oren voordat ik ze één voor één op je tepels zet, je kreunt van pijn en genot. Ik hoor je zacht zuchten als ik je borsten rond je tepels streel en je ingehouden kreetje als ik een tikje tegen de bellen geef die klingelend meezwaaien met jouw stokkende ademhaling. Nu ben je klaar voor je straf.

Ik loop om naar de deur en kijk naar  je mooi bruine lichaam, zwelg in de aanblik hoe je voorover hangt met de belletjes die aan je tepels klingelen, staand op je stilletto’s met wijd gespreide benen, je smachtende kontje dat omhoog steekt en je alweer overstromende kutje. Ik loop weer naar het bed, trek mijn kleren uit en vouw ze netjes op.

Met een brede grijns pak ik de karwats en loop langs je, laat de strookjes geolied leer liefkozend over je rug glijden van kop tot kont. Strelend langs je flank weer terug, bij je borsten aarzel ik, onverwacht een venijnig tik tegen je borst, het belletje klinkt, je zucht hoorbaar. Ik pak een andere ketting en haak die in de Jennings, zodat je hoofd  strak omhoog wordt getrokken, mondje wijd open naar voren. Mijn erecte paal strijkt langs je schouder, je hals, je kin. Je ruikt mijn pik, steekt je tong uit en likt verlangend je opengesperde lippen. Ik ga voor je staan en laat mijn eikel voor je dansen

“Aaaaaah” hoor ik je zingen. Mijn pik danst vlak voor je mond, soms ertegenaan. Ik steek mijn pik naar voren.

“Steek je tong uit, lik” Je verlangende tong krult zich om mijn eikel, en je likt rondom, trillend tegen mijn tuigje, zo lekker, hij wordt diep-paars. Ik beweeg mijn bekken iets naar voren, mijn eikel past makkelijk in jouw opengesperde mond. Ik voel  je tong eromheen draaien tot ik met mijn kloppende stijve roede langzaam steeds dieper doordring in je keel, je kokhalst, ik ga nog dieper tot jouw kwijl  langs mijn ballen loopt. Langzaam neuk ik je 4, 5 keer diep in je keel en ga dan langzaam versnellen. Bij elke stoot geef ik je een zweepslag op een bil, bij de diepste stoten over je kutje. De belletjes klingelen, de karwats wordt steeds natter van jouw druipende kutje, kletst hard  op je billen, links, rechts, links rechts,  in het midden, over je kutje en klitje  en nog eens links, rechts.

Er wordt er op de deur geklopt. Ik sta doodstil, trek mijn lid  langzaam uit jouw kokkende keeltje, kwijl loopt uit je mond.

Ik loop om je heen, de karwats laat ik liefkozend kwispelen over je borsten, billen en tussen je benen. Ik kniel achter je, met één lange haal gaat mijn tong van je klitje naar je kontje. Je smaakt hemels. Er wordt nog een keer geklopt. Ik open de deur.

 

De Speelkamer 2 (Reina)

Ik schrik me wild als jij de deur opendoet.

Er komen zware voetstappen de kamer in.Wat gaat er nou gebeuren?

Even later strelen vier handen mijn lichaam, smeren mij in met olie, kokos, eucalyptus, over mijn kontje en kutje prikkelt het. Jezus, wat ben ik nat en geil.

Dan voel ik een pik in mijn mond. Ik begin gelijk te zuigen. En vlak daarop een pik tegen mijn kontje die zich in een harde push diep in mij boort.

Elke keer als een zweep op mijn bil of borst kletst verstijf ik even, stokt mijn adem.Ondertussen gaan de twee pikken tegelijk tekeer in mij, ik word zo zalig geneukt van twee kanten en geef me helemaal over. De  ene pik zuig nog dieper in mijn keeltje, mijn billen duw ik zo ver ik kan over de andere, wil ze helemaal in mij voelen.

Plotseling worden allebei de pikken tegelijk uit mij getrokken, de voetstappen gaan naar achteren,

“wacht” klinkt het, de deur slaat ….

Ver voorovergebogen, op hoge hakken met mijn benen wijd sta ik met mijn kont richting de deur. Ik hoor druppels druipen uit mijn opengesperde mond en kutje, ik wacht. Dit is waar ik in stilte altijd van heb gedroomd, niet “in control” zijn, totale overgave en genot …. Als in een film zie ik voor me wat de twee mannen mij hebben laten voelen ….  Het wachten lijkt een eeuwigheid te duren maar de film in mijn hoofd ,aakt me elke seconde geiler. Wat gaat er nog gebeuren?

Het slot wordt opengedraaid, de deur zwaait open, ik voel een vlaag langs mijn benen en over mijn kruis gaan. De deur valt in het slot, “Keurig” klinkt het uit twee monden. Dan hoor ik aan elke kant  voetstappen.

Gerinkel van kettingen, er komt een band om mijn buik en ik wordt omhooggetrokken, hang bijna ondersteboven. Weer het geluid van kettingen, mijn hakken worden ook vastgehaakt. Ik zweef!

De blinddoek gaat af, ik wil omkijken maar mijn nekband zit vast aan de ketting! Ik zie alleen het bed recht voor mij. Op het bed een forse voorbinddildo. Twee benen met daartussen een dooraderde pik  komen in mijn gezichtsveld, de dildo wordt boven zijn echte pik vastgemaakt …

“Zo, je wilde toch weten hoe het is om echt afgeneukt te worden?”

Plotseling klinkt er muziek

Hangend aan hakken, heupband armen en nekband voel ik koude glijmiddel over mijn hete, van geil druipende kontje en kutje lopen. Ik voel twee eikels, één tussen mijn lipjes en één vibrerende tegen mijn kontje.

De derde pik komt voor mij staan en op klanken van de muziek  wordt ik tegelijk genomen in mijn mond, mijn kutje en kont  Onverbiddelijk, ritmisch, stukje bij beetje worden drie palen in mij gedreven.

God-o-god, wat is dit vreselijk en zooo lekker!

Als ik helemaal gevuld ben laten de neukende heren  twee karwatsen muzikaal kletsen op mijn lichaam, ik vlieg tussen hemel en hel

Al mijn gaatjes worden maximaal gebruikt en ik kom en kom terwijl ze blijven neuken en de zweepslagen kletsend klinken, het mag niet stoppen, ga door ja, ga door …jaaaa.

Ik verlies het bewustzijn.

Half waken, dromend, slapend kom ik bij, bij iedere ademhaling is het alsof ik sidderend weer even klaarkom, ik ben helemaal afgepeigerd en zo bevredigd.

Ik voel 4 strelende handen en open mijn ogen. Ik lig op het bed, knus tussen twee naakte mannen.

Mijn ogen worden nog groter … aan de ene kant ligt mijn Meester en aan de andere kant mijn eigen vent!

Hij kijkt mij lachend aan, kust mij zacht op mijn lippen en zegt “zo, je bent er weer … dacht je nou echt dat ik niet wist wat jij nodig hebt?

6 gedachtes over “SuperSub

 1. Heel heftig en opwindend zeg..word er wel opgewonden van maar te heftig voor mij om het zo te beleven, om zo overgenomen te worden…. kan er wel helemaal in komen

  Geliked door 1 persoon

 2. Een geile fantasie, verwoord tot in de detail. Lijkt het of alle ademhalingen beschreven worden? Probeer de film te volgen maar raakte de rode draad steeds kwijt. De hoodrolspelers zijn de weg ook kwijt dus het maakte niet uit.
  De passie, de passie ja de passie…

  Geliked door 1 persoon

 3. Dit verhaal is ontstaan omdat een lezeres mij uitdaagde.
  Geïnspireerd door mijn verhaal heeft zij inmiddels alle beschreven handelingen meegemaakt … en meer.
  (nee, niet met mij 😉 )

  Commentaar is welkom!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s