Studpoker

‘goedkope hoer’ appt mijn ex, de duty-manager. Ik sta achter mijn desk, de ‘Miss Limburg’ van 2018, wijdbeens met mijn ivoorwitte slip op de grond tussen mijn high-heels.
Het is 9 uur ’s avond, altijd erg rustig in de ‘Ontvangstkamer’ van Château St. Gregor. Het kopkluivende stelletje op de barokbank is eindelijk naar hun kamer gegaan en de pensionado knikkebolt, zijn boek open op de eiken kist vóór hem. Pas rond half elf verwacht ik de High Rollers, de echt zware gokkers voor hun maandelijkse ‘Stud Poker Night’, zonder limiet. Het zwarte geld gaat weer rollen.

‘Bzzz’. Op mijn I-phone worden de woorden slip uit en goedkope hoer verdrongen door Rok omhoog.

Uit de half open deur achter mij klinkt gekreun. Ik zet mijn handen op mijn heupen, mijn vingers klauwen mijn rok centimeter voor centimeter omhoog. Als ik de zoom onder mijn billen voel stop ik. Ik hoor dat de hoteldeur naast mij sissend openschuift, een zoele wind waait langs mijn benen omhoog over mijn ontblote kutje. Kamiel Westweegel, de zoon van de grote baas en mijn nieuwe lover, komt voor de desk staan. Ik trek rare gezichten, knipoog raar maar hij geeft geen krimp.

“Zo schatje, je ziet er erg smakelijk uit. Zorg dat je elf uur stipt in de Kardinaalskamer bent met de bourbon en vergeet dìt niet.” Hij overhandigt mij de bruine envelop met zijn speelgeld, minstens een half miljoen cash; “Je draagt toch wel dat geile setje dat ik je gaf, hè? Voor daarna?”

Hij grijpt mijn nek, trekt mijn hoofd naar zich toe en zoent me vol op mijn mond waarbij hij zijn dikke tong tussen mijn lippend perst. Met grote passen loopt hij weg.

‘Bzzz’ hoger. Opnieuw hoor ik gedempt gekreun, snel trek ik mijn rok nog hoger, tot op mijn heupen.

Benen wijd. Ik zet mijn High-Heels verder uit elkaar.

Kont naar achteren. Mijn rug trek ik helemaal hol.

Vingers in kut. Ik aarzel, het gekreun wordt harder, snel steek ik er twee vingers. Verbaasd voel ik hoe nat ik ben!

Pak een bankbiljet. Uit de envelop haal ik een vijfhonderdje. Achter mij gehijg.

‘trek door je geldgleuf, teef.’ Het bankbiljet glijdt soepel tussen mijn druipende lipjes door. Of ik wil of niet, ik ben ontzettend geil geworden.

Achteruit hierheen. Ik denk aan de foto die ik kreeg bij de eerste app. Mijn lieve collega Gladys met Duck-tape gekneveld op de grond van het kantoortje, een Stanleymes bij haar ontblote linkertepel met direct daarna de tekst ‘gehoorzaam of …’

Achterwaarts waggel ik door de deur. Zodra die dicht is, krijg ik tape over mijn mond en wordt het biljet uit mijn hand gegrist. Snuivend ruikt hij aan mijn gezicht, aan mijn haar, bijt hij in mijn nek. Mijn ex weet precies wat hij doet, pookt zijn vingers in mijn drijfnatte kut en handneukt me ongenadig, keihard, naar een spuitend orgasme. Mijn benen trillen zo onbeheerst dat ik door mijn knieën zak. Op de grond lig in mijn eigen geil als er tape om mijn handen en voeten wordt gewikkeld. Voor hij wegloopt, steekt hij het briefje van 500 tussen mijn kloppende lipjes.

‘Zo goedkoop ben ik toch niet’, schiet het door mijn hoofd. Naast mij hoor ik het angstige gekerm van Gladys. Ik kijk haar kant op, zie de opengerukt blouse en losgesneden BH en haar tepels. Ongeschonden, gelukkig …

Ik hou mijn adem in. Mijn ex kijkt even om en loopt weg. Ik zie dat hij de bruine enveloppe in zijn zwarte motorjack steekt. Vla voordat de deur dichtvalt, bukt hij en propt mijn ivoorwitte slipje in zijn achterzak proppen. Sissend schuift de buitendeur open en vlak daarop hoor ik zijn Kawasaki Ninja gierend wegsuizen. Snuifend haal ik eindelijk adem.

Ik ben ‘all-in’.

Kawasaki-Ninja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s