Voortgang-gesprek

zitzak

‘Jessica, Marleen, wonderful! Such an original presentation with perfect english pronounciation. A well deserved Nine!’

Ze hebben voor hun mondelinge toets een scène gespeeld waarin ze zich te pletter vervelen. De zoemer gaat en klas 5-VWO snelt de vrijheid tegemoet, behalve Jessica en Marleen die allebei midden in het lokaal nog op een grote zitzak liggen. Marleen loopt naar mijn bureau: ‘Moeten we helpen met opruimen?’ Ze gaat nét iets te dicht achter me staan. Haar borstjes rusten op mijn schouder, duwen tegen mijn nek. Een rilling loopt over mijn rug, ik schuif weg en draai me naar haar toe. ‘Nee hoor meiden, ik moet nog wat afhandelen, geniet van jullie weekend’. Jessica wacht al buiten als Marleen me teleurgesteld aankijkt, ‘Dag meester’ zegt en achter haar aangaat. Bij de deur draait ze zich om.
‘Moet ik zo bij het voortgang-gesprek zijn?’
Ik schud mijn hoofd.
‘Nee hoor, tot volgende week, dá’-ág. Wil je de deur nog even dichtdoen?” Ze sluit de deur, ik ontspan en denk: ‘Veel te jong voor zo’n oude vent als ik, maar jemig, dat wordt me een schoonheid.’

Ik gooi de zitzak in het bieb-hok en wil een kop koffie gaan scoren als ik bij de deur bijna tegen Marleens moeder aan bots.

‘Oh, sorry, ik ben een beetje vroeg, is dat erg? Ze lijkt sprekend op Marleen, maar voller, ronder, een echte vrouw. Ik staar en voel mijn gezicht rood worden.

‘Uhm, goedemiddag, u bent de moeder van Marleen?’ Ze knikt: ‘U mag ook wel je zeggen hoor,’ en ze geeft me een hand’. Ze houdt even mijn hand vast, geeft een kneepje . ‘Meneer Rob! Herkent u me niet meer? Jennie,‘ zegt ze met een lage, hese stem. De dochter heeft het niet van een vreemde. Jennie, uit 5-V2, de Millennium seksbom!

Ze  ziet mijn laptop met daarop de foto van Marleens presentatie en glimlacht.

“Bent u tevreden over Marleen?

‘Je mag je zeggen hoor. Ik ben erg tevreden, Marleen is enthousiast en origineel.’

Haar glimlach verstart. ‘Marleen vertelde me dat ze verliefd is. Op u, jou. Ik betrapte haar toen ze in een mail schreef naar jou met allemaal hartjes.’ Ik schud mijn hoofd en zeg: ‘Ergens is dat wel schattig, toch?’

‘Ook als ze er een expliciete foto van zichzelf bijvoegt?’

In een flits zie ik niet Marleen maar Jennie naakt voor me. Ik krijg het een beetje benauwd, kuch en zeg  ‘Dat is ernstiger.

Ze likt haar lippen: ‘Ze is helemaal ondersteboven van je. Eigenlijk kan ik me dat goed voorstellen.’ Ze bloost. ‘Vind jij haar aantrekkelijk? Dat zei ze namelijk’

‘Nee, ik gezegd  dat ze een leuk, aantrekkelijk meisje is dat zich niet hoeft te verstoppen als ze een presentatie geeft.’

‘Oh. Maar vind jíj haar aantrekkelijk?’

‘Ze is wel mooi, maar een meisje. Ik val niet op meisjes.’

‘Zo. Waar val je dan op?’

“Op mooie, volle vrouwen. Zoals jij bijvoorbeeld.’ Nu moet ik blozen.

Jennie leunt voorover, gunt mij een blik in haar decolleté. De onrust in mijn kruis groeit,

‘Vind je mij aantrekkelijk dan?’

“Eh, ja, ik vind jou erg aantrekkelijk”

“Wat vind je dan zo aantrekkelijk aan me?” Ze wrijft met haar knie tegen mijn dijbeen.

Ik zucht en met een trilling in mijn stem zeg ik: “Je hebt een fijn gezicht, met uitdagende, volle lippen die ik zo zou willen zoenen, heerlijke volle borsten, mooie ronde vrouwelijke vormen, je beweegt elegant, maar met een zekere zelfspot en ik vind jouw geflirt bijna onweerstaanbaar”

Mijn pik staat nu stijf omhoog, Jennie kijkt naar mijn kruis en trekt haar wenkbrauwen op. Haar telefoon zoemt, ze kijkt erop.

“Marleens zitzak, kan ik die zo meenemen?”

“Natuurlijk, momentje.” Ik loop naar het boekenhok, doe het licht aan en pak de zitzak. Ik kijk om en zie dat Jennie de deur op slot doet. De zitzak valt.

Langzaam ontknoopt ze haar vest. Mijn mond en ogen gaan wijd open. Haar volle borsten worden ternauwernood in toom gehouden door Marlies Dekker. Ik voel het kloppen van mijn pik en slik moeizaam.

Heupwiegend loopt ze naar me toe. ‘Voel ze maar, dat wil je toch? ‘

Ik streel de stof van haar BH die ik met trillende vingers losmaak. Met mijn handen hef ik haar zachte, ronde borsten omhoog. Ze pakt mijn hoofd, woelt door mijn haar en drukt mijn gezicht in haar geurende boezem, ze ruikt goddelijk, ik kneed haar borsten, draai mijn gezicht en lik, sabbel op haar rechtertepel.

Jennie laat een diep gekreun horen: ‘Ja, doe maar, pak ze stevig vast, proef ze, lik ze, bijt ze.’ hoor ik haar lage stem. Door mijn broek heen kneed ze mijn stijve paal. Dan trekt ze in één beweging mijn broek en onderbroek van mijn billen, mijn pik veert fier omhoog als mijn broek op mijn enkels zakt. Ze geeft me een harde duw, ik val achterover op de zitzak ze trekt haar rok omhoog en gaat wijdbeens over me heen staan. Haar gladde kut is vochtig van verlangen! Met gesmoorde stem zeg ik: Je bent goed voorbereid” Ze lacht weer, ik geniet van haar lach.

Ik kwijl als haar heupen traag draaiend naar beneden komen. Wat een heerlijk uitzicht! Mijn handen glijden langs de binnenkant van haar vochtige dijen omhoog en strijk met mijn duimen langs haar plooien. Ze klemt haar knieën om mij heen, en laat zich nog iets verder naar zakken tot het topje van mijn eikel haar lippen raakt. Ze grijpt mijn pik en haalt de top heen en weer over haar druipende gleuf, ik ruik haar kruidige liefdessappen.

Dan verdwijnt mijn kloppende eikel in haar, ik kreun, ze draait haar heupen en gaat iets omhoog. Langzaam, plagend zakt ze helemaal op mij zodat mijn ballen pijnlijk en heerlijk geplet worden en zij doodstil blijft zitten met haar ogen dicht. Ik voel haar spieren mijn pik grijpen en ritmisch kneden, goddelijk! Ik zet mijn handen onder haar borsten, hef ze omhoog met de tepels tussen duim-en-wijsvinger en knijp in hetzelfde ritme.

Ze kreunt van genot,  haar heupen gaan achtjes en mijn pik draait mee, wordt nog harder. ik beweeg op-en-neer, laat haar heerlijke lichaam meeveren, haar stralende, groene ogen sperren zich wijd open, ze kijkt me met een roofvogelblik aan, knijpt haar ogen dicht, haar mond gaat open en ik voel dat ze komt, haar sappen gutsen uit haar, over mijn buik. Met een gesmoorde kreet buigt ze zich achterover, sidderend veert ze weer overeind en laat haar heerlijke lichaam voorover op mij vallen.

Ze ligt met kleine kreuntjes heerlijk na te gloeien. Als ze weer gewoon kan admeen rol ik rol haar naast mij, op haar zijde. Vragend kijkt ze me aan. Ik sta boven haar, til èèn been omhoog, kniel aan weerzijden van haar dijbeen en laat haar andere been rusten in mijn elleboog.

Langzaam laat ik mijn kloppende roede weer tussen haar openstaande plooien verdwijnen, terwijl  mijn duim en wijsvinger rond haar klitje spelen en met mijn andere hand tussen haar billen glipt. Mijn vingers kneden haar bil en mijn duim masseert haar aarzelende rozet die zich geleidelijk ontspant en zich smachtend om mijn duim klemt. Uit een zak van haar rok rolt een vibra-eitjes, Ik grijns en pak er één eitje die ik tegen haar klitje zet. Onmiddelijk begint ze te schokken en voel ik haar sappen weer stromen. Ze begint laag te kermen als ik keer op keer fel mijn pik in haar stoot en dan weer langzaam terughaal. De zitzak is al doorweekt maar wordt bij iedere stoot nog natter. Mijn duim heeft gezelschap gekregen van twee vingers die ze ook gretig in zich opneemt. Als ik mijn pik terugtrek duw ik het eitje in haar druipende kutje. Ze kroelt en mauwt als een krolse poes. Met twee handen spreid ik haar billen en zet mijn eikel tegen haar smachtende rozet. Ik duw, steeds harder, onverbiddelijk. Mijn eikel glijdt in har rozet, even verstijft ze maar al gauw gaan haar heupen heen en weer, trekt ze haar rug hol, klauwt haar hand om mijn ballen en trekt mij nog harder naar binnen, ze mauwt nog harder en ik kreun en grom van genot. Golvend, stampend, bonkend neuken we tot een wervelstorm ons meezuigt in een exploderend orgasme.

Naast elkaar op de zitzak liggen we ademloos na te schokken, het trileitje ligt zoemend tussen ons in.

Het licht gaat kort even uit. Ik haal diep adem en zeg

‘We moeten opschieten, de school wordt zo afgesloten.’

Met trillende vingers fatsoeneren we onze kleren.

Bij de buitendeur gekomen, geven we elkaar een hand en zeg ik:

‘Ik denk dat we elkaar regelmatig moeten spreken over Marleens vorderingen, vindt u ook niet? ‘

Ze kijkt verrukt ‘Dat lijkt me een prima idee, volgende week, dezelfde tijd?’.

 

 

Nog een verhaal?  Klik HIER

Lid van

EroScripta-Banner-1-groot1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s