Startkabels

WAARSCHUWING!              Dit is geen romantisch erotisch verhaal.

Het kan bij sommige lezers afschuw of zelfs walging opwekken.

BMW1

Met een slinger aan het stuur ontwijk ik de opgedirkte BMW  die rakelings voor me langs scheurt bij afslag Lage Vuursche. Vloekend in mezelf geef ik mijn oude Punto de sporen om die gepimpte pooierbak bij te houden, wat ternauwernood lukt. In de verte zie ik die klootzak nog nét afslaan richting Vuurol. Nou heb ik je! Als ik het parkeerterrein opdraai staat daar alleen die laagvliegende UFO. Pontificaal parkeer ik hem klem, stap uit en zie in de verte een frêle vrouw lopen met een huppelende labrador. Als ik die hond was zou ik ook huppelen! Hoe is het mogelijk dat ze in die zwarte, kniehoge stilettolaarzen zo sexy over het rulle zand kan schrijden. Het billentikkende geruite rokje onder haar rode lakjack laat weinig aan mijn verbeelding over. God allemachtig, wat een bloedgeil wijf!

Ik ruk mijn ogen los van haar beeld en kijk rond of ik die pooier van haar zie. Ik loop de helling op om goed zicht te hebben, niemand te zien.

Teringteef! Ik schop een dennenappel keihard weg. Die stomme kut heeft me net dus gesneden. Er kruipt een bijna pijnlijke kramp in mijn ballen en, om met mijn ex te spreken, ‘het monster richt zich op’.  Mijn woede krijgt een heel andere lading. Ik zal dat labradorwijf een lesje leren dat haar lang zal heugen. Ik buk om een paar dennenappels op te pakken en voel mijn harde paal boven mijn navel porren. Ik wacht tot ze achter haar hond in het bos verdwijnt, loop rustig naar mijn Punto en parkeer ‘m netjes naast de UFO. Van de achterbank grijp ik een plastic tas die ik uit elkaar trek en om de dennenappels heen wikkel. Als ik naar de achterkant van de BMW loop kijk ik om me heen, niemand te zien. Ik ram de dennenappels muurvast in haar dubbele uitlaat en krijg een déja-vue van waar ik mijn eigen dennenappel in ga rammen.

Ik leg de startkabels klaar op de voorbank en ga op het talud in de zon liggen.

Enthousiast geblaf doet me opkijken. Eerst komt de labrador in zicht en dan zij, lopend alsof het gras een catwalk is. Ik voel mijn monster reageren. Haar jack is ver opengeritst, de licht getinte huid van haar borsten straalt in de zon.  Haar korte donkere haar geeft straks genoeg houvast voor mijn handen. De labrador rent heen en weer tussen haar en de BMW. Ik klap in mijn handen en de hond komt blij naar me toe. Ik, grijp hem in zijn nekvel, trek hem naar me toe en geef klopjes op zijn flank.

‘Is het een reu of een teefje?’ vraag ik.

Ze kijkt even mijn kant op, loopt naar haar knipperende auto, opent het portier en roept ‘Hera!’.

De hond trekt zich los en springt achterin. Zelf stapt ze ook in en sluit de deur.

Ik ga weer zitten, allemachtig wat is ze geil.

De motor slaat ronkend aan, ze laat hem een paar keer brullen, rijdt een stukje achteruit en stopt. Ze probeert weer te starten, een glimlach speelt om mijn lippen.

Vijf minuten later staat ze er nog. Ze stapt uit en probeert te bellen. Geen bereik. Boos gooit ze haar IPhone in de auto, ik loop naar mijn Punto, pak de startkabels en ga naar haar toe.

‘Doet ie het niet?’

‘Nee, dat zie je toch.

‘Ik weet er iets vanaf, zal ik even kijken?’

Haar grote, vlammende ogen kijken mij vol aan.

‘Nou, goed dan.’

‘Als u de motorkap even opent?

Ze laat haar rood geruite billen in de kuipstoel glijden en ontgrendelt de motorkap, tussen haar dijen zie ik wit satijn glanzen

Ik zet de motorkap vast, leg de startkabels op de accu en schudt mijn hoofd. Ze komt naast me staan.

‘Hier, zie je dat?’ Ik wijs op een vieze plek bij de ruitenwissermotor.

Ze buigt zich voorover, haar rokje kruipt omhoog en onthult de rondingen van haar billen. Ik stap opzij, achter haar, zet één hand tussen haar schouderbladen en duw haar nog verder voorover. ‘Kan je het goed zien?’

‘Wat doet u?’ Ik steek mijn vlakke hand tussen haar dijen en laat die omhoog glijden. ‘Meneer, hoe durft u!’

” Je hebt straf verdiend.’ Mijn hand glijdt nog verder omhoog, langs het satijn tussen haar benen. Ik schuif het korte rokje helemaal omhoog, krom mijn vingers onder de rand van haar slip en trek die in één ruk kapot.

‘Wat heb ik je misdaan?’ Mijn hand tussen haar schouderbladen duwt haar nog verder naar beneden, haar billen staan echt mooi omhoog.

Met mijn andere hand wrijf stevig over haar naakte billen, knijpt erin en ik zeg, terwijl ik bij elke lettergreep een kletsende klap op haar billen geef:

‘Je hebt me gesneden, teef daarom verdien jij straf.’

Haar billen trillen bevredigend na, als ik haar billen aai, tussen haar dijen streel, voel ik hoe nat ze is geworden. Ze ademt heel snel, kreunt zelfs een beetje.

‘Ah, je bent een echt teefje, je vindt dit gewoon lekker. Nog meer billenkoek?’

‘Ja, nee, ik bedoel, aaah’.

Ze kreunt als ik weer kletsend van leer ga. Het begint te regenen, maar dat weerhoudt me niet. Ze gaat steeds harder en geiler kreunen als de druppels haar vuurrode billen verkoelen. ‘Ooh, god, wat heb ik hiernaar verlangd’ zegt ze. Ik zet haar overeind, draai haar om en sla de startkabels om haar polsen en duw haar voor me uit.

Bij het portier gekomen doe ik de leuning naar voren, trek de hond naar buiten en gooi haar erin.

Ik maak mijn broekriem los en laat mijn broek zakken. Het monster komt in volle glorie tevoorschijn. Ze ligt op haar rug, haar ogen worden groot en ze likt haar lippen:

‘Dit kan niet, wat een giga-paal!’  Haar gebonden handen gaan naar mijn schacht, glijden er omheen.

‘Ongelooflijk’ fluistert ze.

Ik trek de rits van haar rode jack helemaal open zodat haar harde tepels tevoorschijn springen en kniel over haar heen.

‘Kom, ga maar likken teef’

Ze brengt haar hoofd omhoog, haar tong speelt op mijn eikel. Ze weet precies wat ze doet. Dan neemt ze de top van mijn pik tussen haar lippen, probeert haar mond eromheen te persen, tevergeefs.

‘Ah, je bent een lekker teefje, blijf maar braaf likken.’

Haar gebonden handen gaan op en neer langs mijn schacht, de natte strelingen van haar tong en lippen maken mijn eikel nog harder. Een hete golf trekt door mijn lijf, nog even en …

Met één hand grijp haar haar en trek haar weg.

‘Niet zo schatje’ zeg ik.

Ik schuif haar naar het midden van de achterbank, spreid haar benen, knieën over de voorstoelen en maak haar polsen met de startkabels vast aan de hoofdsteunen. Dan druk ik op de passende knopjes. Rugleuningen gaan langzaam naar beneden, drukken haar benen muurvast naast haar lichaam zodat haar natte kutje en glinsterende kontje volledig beschikbaar voor mij zijn.

Met mijn mond zuig ik hard op haar rechterborst terwijl twee vingers moeiteloos in haar zuigende kutje verdwijnen. Zuigen, bijtend op haar tepel, voel ik hoe haar lust groeit, haar geil langs mijn pols druipt. ‘Oh ja’ kreunt ze ‘meer. Één, twee vingers glijden soepel bij de andere.

Ik kniel op de voorstoelen terwijl mijn vingers blijven kroelen en draaien in haar. Mijn paal, nog nat van haar speeksel, staat recht voor haar ogen in de aanslag.

‘Kan ie?

Haar ogen zijn groot als ze me aankijkt, ze knikt. Dikke klodders spuug laat ik in haar gleuf druipen voor ik mijn pik ervoor zet. Ik begin te duwen, steeds harder, tot langzaam de top van mijn eikel in haar verdwijnt. Ze kreunt, ik zet nog meer kracht, ze slaakt een hoge kreet, ik voel dat mijn eikel helemaal in haar schuift. Haar adem is gestokt, de Labrador buiten blaft, dan begint ze snel te hijgen. Ik wacht en streel haar schouder tot ze weer rustig ademhaalt. Dan pak ik haar heupen zet kracht en dring steeds verder in haar door tot mijn ballen op haar billen liggen. Ik wacht weer en kijk naar haar. Ik zie het wit van haar ogen, hoor dat ze zangerig neuriet. Mijn hand pakt haar borst en begint te kneden. Haar ogen focussen, ze kijkt me fel aan.

‘Neuk me, hard!”

De regen trommelt harder op het dak, de Labrador buiten begint te jammeren.

Ik trek me langzaam terug, tot alleen mijn eikel nog in haar is, zet mijn duim op haar klitje en wrijf heen en weer. Haar ogen draaien weer weg en ik begin te pompen. Ze is zo lekker nauw, het pompen gaat eerst zwaar, maar wat voelt ze geweldig!

Elke keer als ik mijn paal in haar schuif gaat het soepeler, haar kut voegt zich naar mijn monster. Ik ga steeds harder en steeds sneller tekeer. Ze begint mee te huilen met hond. Mijn duim voelt haar klitje opzwellen, de auto schudt onder het geweld, ze stoot me tegemoet.  Ze verstijft, kromt haar rug en ik trek mijn paal abrupt uit haar. Ze jammert nog harder als ze schokkend geile sappen in het rond sproeit. Mijn buik, broek worden drijfnat. Uitgeput ligt ze klem op de bank. Mijn paal wordt nog harder als ik naar haar kijk, de omfloerste blik in haar ogen, volle borsten boven het opengeritste rode jack en tussen de knielaarzen een van dik wit sap overlopend kutje het vloeit door haar bilnaad langs haar pronkende kontgaatje. Een kontgaatje zo uitnodigend dat ik me geen moment bedenk. Ik spreid haar billen verder uit elkaar, zet mijn monster ertussen, grijp me stevig vast aan de achterste hoofdsteunen en trek mijn harde paal onverbiddelijk in haar nauwe kontje. Kermend zingt ze ‘Ja, oh ja, oh ja.’ Ze is zo ontzettende strak en lekker, dat ik bijna klaarkom als ik me steeds verder in haar pers. Ze kijkt met open mond en grote, zaadvragende ogen aan. Met kleine bewegingen glij ik heen en weer in haar strakke gaatje. Ze zucht van genot bij elke beweging. Dan kan ik me niet meer beheersen en ga haar met lange halen hard in haar zalige kontje neuken.

‘Ja, ja, meer, geef me je zaad! ‘

Ik begin nog harder te pompen, met machtige slagen beuk ik mijn eikel in haar. Elke stoot laat haar harder kreunen, ik voel dat ze weer gaat komen. En ik ook, met een laatste, machtige dreun ram ik mijn monster tot aan de wortel tussen haar wijd gespreide billen en spuit mij in drie, vier schokken helemaal leeg. Uitgeput hang ik voorover op de rugleuningen en hoor alleen het zachte janken van de hond en die geile teef die alsmaar ‘Oh-oh-oh-oh’ hijgt. De regen is gestopt

Mijn verslappende monster glijdt langzaam uit haar kontje dat vragend open blijft staan. Onze sappen lopen in straaltjes langs haar billen. Terwijl ik mijn nat gesproeide broek dichtknoop druk ik haar mobiel in haar hand en zeg:

‘Waardeloos bereik hier, maar een SMS-je komt er wel door. En pas op, in het vervolg geen bochten afsnijden, OK?’

Ik kruip uit haar auto en laat de natte labrador naar binnen. Door het raam zie ik dat de hond tussen haar benen snuffelt en even gaat likken. Ze schokt en blijft schokken als de labrador gaat liggen en haar natte vacht tegen haar aanschurkt. Ik stap in mijn Punto, toeter en rij weg.

Bij de afslag Lage Vuursche gekomen sla ik met twee handen op het stuur en zeg hardop ‘Shit, mijn startkabels’.

 

 

Nog zo een indringend verhaal?  Klik HIER

 

 

 

 

 

2 gedachtes over “Startkabels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s