Dame Gambiet

 

 

De klanken van de cello zweven hypnotiserend over het podium. Wij staan, gelijk twee kariatiden, doodstil op het podium. Tussen ons in een witte zuil waarop een fallus recht overeind staat. Een zwarte dildo van monumentale afmetingen.
Ons avondtoilet is nagenoeg identiek. Bianca’s ivoorwitte kleed wordt aan de voorzijde gesloten met slechts één gesp en valt tot op de zilverkleurige stiletto’s. Haar opwindende vormen worden feilloos geaccentueerd door de soepel vallende stof die zich aan haar lichaam lijkt vast te zuigen. De nauwsluitende, witmetalen band om haar hals completeert haar verschijning. Ik, Keira, ben haar evenbeeld. Met dit verschil dat mijn jurk en titanium halsband gitzwart zijn.
De instructies voor Bianca en mij zijn exact en glashelder, ons lot twijfelachtig.

Een bel klinkt. Van weerszijden komen onze Koningen het podium op. Bianca’s Meester draagt een wit satijnen kamerjas, Mijn Heer is gehuld in glanzend zwarte zijde. Met afgemeten stappen lopen ze tot bij de vierkante schaaktafel met de twee spartaanse stoelen.
Ze stoppen, kijken elkaar aan, een seconde, een eeuwigheid. Dan buigen ze als teken van respect.

Bianca en ik lopen geruisloos naar onze eigen Koningen, Bianca naar haar Meester in het wit, ik naar Mijn Heer in het zwart. Als ze zich weer hebben opgericht en gaan zitten, schuiven wij hun stoelen aan. Volgens onze instructies lopen Bianca en ik rondom de tafel.
Ik sta stil achter haar Meester en wend me naar zijn stoel.
Van hun hals nemen onze gebieders een ketting met daaraan een kleine sleutel. Zorgvuldig worden deze naast het schaakbord gelegd.
Ik kijk naar Mijn Heer aan de andere kant van de tafel. Het wit van Bianca’s japon steekt fel af tegen het zwart van zijn kamerjas.
Alle stukken staan perfect opgesteld.

De bel klinkt een tweede maal, de muziek stopt. Haar witte Meester voor mij brengt zijn hand naar het schaakbord en doet de openingszet:

                  1.c4 e6   2.Pc3 d5   3.d4 Pf6   4.cxd5 …
Een zwarte pion is geofferd. Haar Meester voor mij staat op en knoopt de band om zijn middel los. Ik neem de kamerjas van zijn schouders en leg deze opgevouwen achter mij. Naakt gaat hij weer zitten, zijn lichaam glanzend van de olie.

                  4. … exd5
Direct wordt een witte pion teruggenomen.  Bianca neemt de zwarte kamerjas over van Mijn Heer die nu ook naakt en glimmend gaat zitten.

                 5.Lg5 c6      6.e3 Ld6        7.Ld3 0-0          8.Pf3 Te8
                 9.Dc2 h6   10.Lh4 Lg4   11.0-0-0 Pbd7   12.h3-Lxf3

Het witte paard is geslagen. Mijn witte tegenspeelster gaat vlak achter Mijn Heer staan en gaat met haar nagels over zijn schouders en borst.

                 13.gxf3 …
Een zwarte loper valt! Ik stap achter haar Meester en streel met mijn handen zijn bovenlichaam. Zijn borst is zwaar behaard.

                 13. … Da5   14.Kb1 Le7   15.Thg1 Tad8   16.Tg2 Kh8   17.Tdg1 Tg8   18.e4 dxe4
Het slaan van een witte pion geeft Bianca de aanleiding om achter Mijn Heer te knielen. Haar handen schieten om zijn middel, grijpen de schacht van zijn nog slappe penis en in de zachte huid van zijn scrotum. Ze zet haar nagels erin. Mijn Heer geeft geen krimp.

                 19.fxe4 …
Een zwarte pion is het volgende slachtoffer. Snel kniel ik achter Bianca’s Meester. Mijn handen glijden om zijn dijen, langs zijn liezen naar zijn kruis. Mijn hand voegt zich om zijn erectie die glorieus overeind staat. Zijn ballen laat ik door de vingers van mijn andere hand rollen. Ik voel zijn erectie steigeren.

                 19. … Pf8   20.Lc4 g5   21.f4 Pg6   22.Le1 Pxf4
Nog een witte pion wordt geofferd. Mijn Heer draait zijn stoel een kwartslag. Zijn ogen blijven aan het schaakbord gekluisterd, ook als Bianca tussen zijn benen knielt en haar tong om zijn eikel laat spelen. Langzaam wordt zijn geslacht harder.

                 23.Pd5 Dxe1 +
“Schaak.” De stem van Mijn Heer breekt rauw door de stilte. Het slaan van de witte loper maakt dat Bianca Mijn Heer’s jongeheer nu diep in haar keel zuigt.

                 24.Txe1 …
De zwarte Dame wordt genomen. Nu mag ik de top van haar Meester’s fallus in mijn mond nemen!

                 24. … cxd5
Het witte paard is ‘collateral damage’. Ik weet dat zij haar hand onder het scrotum van Mijn Heer naar achteren schuift en met een van haar scherpgepunte nagels diep in zijn anus glijdt.

                 25.exd5 …
Een zwarte pion valt. Het eind nadert. Mijn rechter wijsvinger speelt rond de geoliede anus van haar Meester en glijdt naar binnen, rechtstreeks naar zijn P-spot.

                 25…. Lb4 26.Tf1 Tge8 27.a3 Ld6 28.Df5 P6h5 29.Tgg1 Kg7 30.h4
Mijn Heer tikt met zijn linker wijsvinger de zwarte koning om.

Een derde maal klinkt de bel, het teken voor Bianca en mij om achter de stoelen te gaan staan. Mijn Heer staat op, pakt de sleutel voor hem en overhandigd die aan haar Meester. Ogenschijnlijk kalm loopt Mijn Heer naar de zuil, neemt de dildo in twee handen en komt terug.

Tegelijk maken Bianca en ik de gesp van ons avondtoilet los. Onze huid wordt gestreeld door de stof die langs onze lichamen naar de grond vloeit. Het enige wat wij nog dragen is een kuisheidsgordel.
Haar Meester komt achter mij staan. De sleutel past in het slot van mijn kuisheidsgordel die hij wegneemt. Recht voor mij klikt Mijn Heer de dildo vast aan de strap-on die Bianca’s gordel ook is. Indrukwekkend priemt haar fallus naar voren.

De klanken van de cello zweven weer om ons heen. Mijn Heer draait zijn rug naar Bianca toe. Met één gebaar veegt hij de stukken van tafel, buigt zich voorover en legt zijn handen op het schaakbord. Aan de andere kant van de tafel doe ik precies hetzelfde. Bijna raken onze handen elkaar. Achter hem staat Bianca en haar Meester staat achter mij, klaar voor de genadestoot.

Voor de laatste maal klinkt de bel. Mijn Heer en ik kreunen als we tegelijk worden gepenetreerd. Terwijl we op de cadans van de muziek worden genomen, kruipen zijn vingers naar de mijne. Even raken onze vingertoppen elkaar, dan trek ik mijn handen terug. Hij is mijn heer niet meer.

Als Bianca en ik met Onze Meester het podium verlaten, kijk ik niet om naar de man die geslagen over de tafel ligt. De partij is precies zo gelopen als ik mij had voorgesteld.
Ik had het ook tot in de puntjes voorbereid.

Ik ken mijn schaakklassiekers.

.EroScripta-Banner-1-groot1
Dit verhaal schreef ik  voor Prikkelzinnen van Eroscripta op 26 mei 2018.
Voor deze bijeenkomst heb ik, als experiment, een andere soort verhaal geschreven.
De gebruikte schaakpartij is gespeeld tussen Hikaru Nakamura en Alexander Shabalov, 24 maart 2005.
De opening is Damegambiet (geweigerd).

Nog zo een verhaal?  Klik HIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s