Obsessie

Betty_Page_Hawt_Ass_2_copy_79fbf58f-15bc-427b-8a01-71079851cced_1024x1024

Ben hangt onderuitgezakt na deze vermoeiende werkdag op zijn bedbank. Hij staart naar de onderwaterwereld op de Holowall. Het kleurrijke geflikker irriteert hem.
“Wall uit.’
Het geflikker stopt. Ogenblikkelijk komt zijn Fembot naar hem toe. Ze kust hem en blijft hem kussen terwijl ze zijn broek
 tot op zijn enkels schuift. In de palm van haar hand wiegt ze zijn scrotum, met de ander knijpt ze steeds even fel in de schacht van zijn penis. In een paar tellen komt zijn erectie met schokjes op. Zacht bijt ze door zijn shirt in zijn schouder, borst en buik tot haar mond bij zijn roede komt. Het puntje van haar tong raakt de top van zijn eikel, glijdt onder de gevoelige rand en maakt hem met kleine kattelikjes nog harder. Hij voelt haar warme, natte lippen om zijn eikel komen, ademt uit met korte stootjes. Bijna geeft hij zich over, opent zijn ogen en kijkt genietend naar haar hoofd dat ritmisch op-en-neer gaat. Zijn ogen worden groot, er knippert een LED in haar nek.onderhaar .

‘Stop. Betty stop! Later.’

Betty staat op en draait zich om. Ze schrijdt weg, slechts gehuld in een diensterschortje dat haar fraaie rondingen accentueert. In haar hoek knielt ze, met haar handpalmen omhoog  op haar dijen.

Hij doet zijn ogen dicht en is gelijk weer in de tube op weg naar huis. Alle  mensen keken naar het beeld op de visor voor hun ogen, maar een vrouw niet, Ook haar visor stond op doorzicht. Hij voelde haar blik op zijn lichaam branden
Vanmorgen begon zijn wekelijkse werkdag zoals altijd. Betty pijpte hem wakker, zijn foodprinter maakte een smakelijk ontbijt klaar. Toen begon de marteling van het lopen naar de tube tussen te veel geïrriteerde en gehaaste mensen.
 In het propvolle compartiment keek iedereen op zijn visor. In de vleeskwekerij gekomen leek het of zijn vier uur woekergroei-controle twee keer zo lang duurde. Daarna weer terug naar zijn woontoren. In de tube stond elke visor weer op communicate, behalve die van een vrouw die vaag op Betty leek. De vrouw in een zwart glimmende outfit die met haar donkere ogen zijn lichaam aftastte.

Hij trekt zijn broek omhoog. ‘Betty, breng de Dell.’

Even later legt zijn Fembot de antieke laptop op zijn schoot en staat wachtend voor hem.

‘Betty, later.’ Ze gaat weer naar haar hoek.

‘Ik ben gewoon gestoord’ zegt Ben zacht als hij het ding opent. Elke dag dwaalt hij langer rond in oude, trage servers van NetWorld waar schimmen van het internet te vinden zijn.
Op het scherm verschijnt de foto van Betty Page, het sekssymbool van ruim een eeuw geleden. Hij glimlacht en kijkt even naar zijn Betty in de hoek. Haar modificatie was duur maar ze lijkt sprekend.

De laptop had hij een paar maanden geleden gevonden toen hij werd herplaatst naar zijn nieuwe binnen-cubicle zonder buitenraam. Niet alles kon hij meenemen, hij wilde het koffertje van zijn overgrootvader al in de recycler gooien toen het uit zijn handen glipte en openbarstte. Tussen vergeelde boeken lag de laptop. Het grijze ding mocht meeverhuizen.

Hij kon maar niet wennen aan deze binnen-cubicle. In plaats van het uitzicht op bontgekleurde, omhoog torende woonblokken had hij nu een perfecte Holowall maar hij miste zijn raampje naar buiten. Dan maar een venster op het verleden.
Na wat gepruts ging het antieke apparaat van zijn opa aan. Het eerste wat op het scherm verscheen was een afbeelding van een knielende, bijna naakte vrouw.  Ben’s vingers raakten voorzichtig het scherm aan, ze was prachtig. Wie had dat van opa gedacht…
Vanaf dat moment werd Ben steeds meer de magische 20ste eeuw ingezogen. De eeuw dat mensen nog van alles zelf deden.
Er waren geen robots die alles deden. Fembots bestonden niet, Malebots trouwens ook niet. Hij was geschokt toen hij zich realiseerde dat mannen en vrouwen seks met elkaar hadden!
Onbegrijpelijk. Dat was toch smerig! Maar het wond hem wel enorm op.
Hij liet zelfs zijn Fembot ombouwen tot Betty om zijn lusten te blussen. Dat hielp, maar de onrust en het verlangen naar een echte vrouw groeit steeds meer. Seks met een echt mens.

De laptop is uitgerateld. Met trillende vingers tikt Ben http://www.gaisha.nl, zijn hand glijdt in zijn broek en streelt zijn schacht als hij hardop begint te lezen:
‘Zijn vinger glijdt bij haar naar binnen. Ze reageert en duwt haar billen naar achteren. Tegelijk schudt ze haar hoofd, ze probeert haar handen los te trekken. Hij streelt haar en praat tegen haar. Haar aanblik in de spiegel windt hem…’

De deurzoemer doet hem in elkaar krimpen.

Op de Holowall verschijnt het gezicht van de vrouw die voor zijn deur staat. De tube-vrouw met donkere ogen waarin hij verdrinkt.

‘Deur open.’ Ben haalt snel zijn hand uit zijn broek en legt de laptop opzij.

Gekleed in een glanzend zwarte bodysuit loopt de vrouw zelfverzekerd naar het midden van de kamer en staat stil. Ze zet haar handen op haar heupen en kijkt van Betty’s hoek naar de laptop op de bank. Haar zachte lach streelt zijn oor als ze de afbeelding op het scherm herkent. Dan kijkt ze naar Ben en zegt met hese stem:
‘Dus jij bent mijn nieuwe buurman. Geneer je niet, ik wil wel zien hoe jij je pik vasthoudt.’

Ze doet een stap in Bens richting en trekt één wenkbrauw op.

Onder haar dwingende blik schuif hij zijn broek naar beneden, zijn pik hangt slap op zijn dij.
‘Maak hem maar mooi hard voor mij.’ Zijn ogen schieten naar Betty in de hoek, gelijk voelt hij een felle tik op zijn wang.
‘Kijk me aan. Jíj maakt hem hard.’
Zijn pik reageert nog voor hij haar aankijkt. Hij sluit zijn hand om zijn schacht en beweegt deze op en neer.  Hij blijft haar aankijken tot zijn erectie pijnlijk hard wordt en zijn genot zo groot dat hij zijn ogen moet sluiten.
PETS!!
‘Blijf me aankijken.’ Zijn hand stopt, hij kijkt haar weer aan.
PETS!
‘Ga door. En waag het niet om klaar te komen.’
Hij is nu nog harder en op de rand van een orgasme.

‘Pas op.’ sist ze
Ben beweegt zijn hand steeds voorzichtiger, rillend genot raast langs zijn rug en over zijn buik, zijn benen trillen en zijn hoofd zweeft. Hij blijft naar haar kijken.

‘Wall, kizomba.’ commandeert ze.  Antieke muziek vult de cubicle
Loom begint de vrouw vanuit haar heupen te bewegen, haar hele lichaam volgt de trage, geile bewegingen. Zichzelf betastend streelt ze de zwarte kleding los.

Traag golvend valt de glanzende stof langs haar lichaam naar beneden tot ze naakt verder danst. Ze beweegt nog wulpser dan hij Betty ooit zag.

Met lonkende heupen draait ze haar rug naar hem toe, danst met haar voeten steeds verder uit elkaar achterwaarts tot haar volronde billen vlak voor zijn ogen draaien.

‘Laat je pik maar los, hij is mooi hard’
KLETS! KLETS! Twee venijnige tikken op zijn pik.

Ben’s adem stokt, totdat haar hand vol in zijn ballen grijpt, klauwt, en hij hijgend naar lucht hapt.

Heupwiegend dalen haar billen centimeter voor centimeter tot hij haar warme natheid over zijn hooggespannen pik voelt glijden en ze hem begint te berijden.

Uren later zit Ben op zijn knieën voor  de bank waar zij net nog zat.
Nooit heeft hij zich zo afgepeigerd en extatisch gevoeld.

Toen ze wegging beloofde ze dat dit nog maar het begin was.
Zijn Mistress Page!

 

 

====================================================================

Dit verhaal heb ik geschreven voor de september Prikkelzinnen van

EroScripta-Banner-1-groot1

Het thema was ‘Anachronisme
Klik op het logo voor de andere verhalen
Advertenties

Een gedachte over “Obsessie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s