Floating

Tijdloos, gewichtloos drijft ze, één met het warme water. Een ijskoud briesje dwarrelt omlaag, over haar gezicht, streelt haar tepels en verdwijnt langs haar knieën. Amber voelt de prikkende kou die naar de dampende waterspiegel reikt. Ze wacht. Haar gedachten dwalen …

De kruk aan het einde van de bar leunt tegen de muur. Daar zit Amber, alleen gekleed in een slip en een doorzichtige babydoll. Ze zit kaarsrecht, knieën tegen elkaar geklemd, armen gekruist voor haar borsten. Haar bijna naakte borsten. Ze kijkt naar de punten van haar roze pumps die ze onrustig tegen elkaar tikt.

Ze wil niet in de ogen kijken van de mannen die in boxershort, slip of naakt paraderen op de discodreun.

‘Zo,’ Peter schuift de gin-tonic met een vochtige geluid over de toog naast haar.

‘Je ziet er top uit wijfie, dat zwarte korset staat je echt lekker en dat slipje zonder kruis is zo geil. Haal die armen weg schatje, laat je tieten toch zien, ze zijn om op te vreten.’ Amber slaat haar ogen op, kijkt hem aan en ontvouwt één arm om haar glas te pakken. Na een grote slok zet ze haar glas terug en kijkt weer naar haar voeten

‘Leuke tent toch?’

‘Peter, ik vind het… Kijk, jij wilde hier in het nieuwe jaar graag heen, jouw goede voornemen,  en ik vond het idee wel opwindend, eerst, maar nu…  Ik ga liever naar huis.’

‘Schatje, we zijn hier pas. Er lopen toch mooie mensen rond. Kijk daar, die blonde stoot naast die spierbundel, dat ziet er gezond uit hoor. En zeg zou zelf, het is toch zonde van die meier als we niet effe blijven.’

Amber kijkt even naar de spierbundel, schudt even het hoofd, pakt haar glas en giet in een teug de gin-tonic naar binnen.

‘Peter, je had me beloofd dat we gelijk weg zouden gaan als ik het niks vond. Ik vind het niks. Laten we gaan.’

Ze wil zich van de kruk laten glijden maar Peter pakt haar heupen en tilt haar terug op de kruk.

‘Schatje. Blijf, nog 10 minuutjes. Geef je ogen maar de kost. Ik loop een rondje om te kijken wat er allemaal nog meer te doen is. Tot zo.’ Hij knijpt even boven haar knie en is weg.

Amber loert naar de halfnaakte meiden die zich schaamteloos aan Peter presenteren. Ze sluit haar ogen en zucht.

‘Goedenavond, wat doet zo’n mooie vrouw als jij hier alleen aan de bar?’

Ze kijkt opzij. De spierbundel staat naast haar, met een vinger streelt hij een bruine lok achter haar oor. Een streling die verder  kriebelt naar haar nek, naar beneden over haar rug.

‘Eh, ik ben niet al… Sorry, maar… mooi?’ Met een wenkbrauw opgetrokken kijkt ze hem aan. Peter noemt haar tegenwoordig wel geil en lekker maar nooit meer mooi.

‘Je bent prachtig. Die dunne sprieten hier doen me niet zoveel, maar jij bent opwindend, een echte, ronde vrouw.’

Ambers huid lijkt statisch als ze zijn hand op haar heup voelt, het tintelt over haar huid  en bruist in haar buik. Ze kijk naar zijn hand, haar oog valt op de bult in zijn slip en het brede elastiek dat omhoog wordt geduwd. Snel kijkt ze weer omhoog, haar grote bruine ogen staren recht in zijn blauwe. Zijn hand maakt kleine cirkels over haar heup, ze knijpt haar ogen toe en ademt langzaam in.

‘Misschien kan ik je ergens een plezier mee doen? Een drankje?’ Zijn hand glijdt naar haar buik, ze gaat rechtop zitten ‘Een massage?’ Zijn vingers kriebelen naar omlaag, onwillekeurig gaan haar dijen uit elkaar. ‘Je net zo lang likken tot je ligt te trillen en te  schokken van genot? Eén vinger glijdt naar beneden over het kant van haar slip tot de opening. Ze houdt haar adem in, zijn vinger glijdt verder langs haar klitje en glipt tussen haar labia. Ze wil protesteren, maar hij is haar voor en legt diezelfde vinger op haar lippen. Ze voelt haar eigen vocht

‘Ssst, denk er maar over na. Misschien zie ik je zo in het zwembad.’

Zijn hand streelt haar wang  voordat hij wegloopt. Ze likt haar lippen, zakt onderuit op de kruk en knijpt haar ogen tot spleetjes.

Peter komt aanlopen met zijn hand op de bil van de blonde stoot in haar minikini. Hij zegt iets tegen haar, ze lacht, draait zich om en loopt overdreven heupwiegend weg. Peter blik blijft aan haar kont kleven tot ze de hoek om is, dan pas gaat hij naar Amber toe.

‘Hé, slaap je? Ze hebben hier een prima sauna. Kom, we doen een rondje.’

Hij pakt haar hand, ze denkt aan het zwembad, knikt één keer en laat zich van de kruk glijden.

Na een paar minuten sauna houdt ze het niet meer. Behalve de blonde stoot in haar bikini zijn er alleen mannen. Naakte mannen die hitsig naar haar kijken. Het geeft haar holle kriebels en ondertussen voelt ze voortdurend de vinger van de spierbundel.

‘Ik ga afkoelen’ meldt ze aan Peter en slaat de handdoek om. Ze hoort nauwelijks zijn puffende ‘Oké’. Rustig gaat Amber naar buiten en loopt dan met snelle passen naar het zwembad. Hij is er niet! Teleurgesteld kijkt ze rond en ziet door het raam buiten water op spatten.  Het bad loop buiten door! De handdoek valt op de tegels, ze laat zich in het warme water glijden en duikt onder de plastic lamellen door. Als haar hoofd boven water komt, voelt ze gelijk de prikkelende kou. De man trekt met een lome crawlslag baantjes. Lachend, met grote ogen kijkt ze naar hem, ondanks de vrieslucht gloeien haar wangen.

Als hij haar ziet verdwijnt hij onder water, zwemt over de bodem naar haar toe, cirkelt om haar heen en duikt langzaam voor haar.

Warme waterdruppels spatten in haar gezicht als hij zijn hoofd schudt.

‘Hallo schoonheid’.

Ze kan alleen maar lachend naar hem kijken.

‘Als je onder water kijkt, zou je zien hoe opwindend ik je vind.’

Als vanzelf zweeft haar hand onder water naar zijn gespierde buik. Haar vingers raken de top van zijn erectie, ze legt haar vingers om zijn eikel. Hij kreunt, pakt haar pols en beweegt haar hand omhoog

‘Nee, dat bewaren we voor later. Je bent veel te gespannen. Kom, ga op je rug liggen dan laat ik je floaten.’

Amber voelt zich betrapt. ‘Oké?’ zegt ze en laat zich voorzichtig achterover vallen.

De hand tussen haar schouders en de arm onder haar dijen raken haar nauwelijks aan. Ze sluit haar ogen., haar ademhaling wordt dieper, lomer, ontspanning glijdt in haar lichaam en besef van tijd en ruimte verdwijnt. Ze is één met het water.

Hoelang ze heeft gezweefd weet ze niet maar dan wordt ze zich bewust van de aanraking van een hand. Nog een hand en nog een hand. Steeds meer handen die haar beginnen te strelen. Even probeert ze te tellen hoeveel handen. Handen die over haar voeten en benen, haar handen, armen en schouders, haar rug, flanken, billen en buik glijden. Vingers die haar wangen, haar haar en hals strelen. Ze opent haar ogen, ziet vijf, zes mannen rondom haar. Lachend geeft ze zich over. Als ze haar ogen weer sluit, komen de handen op haar borsten. Handen die haar borsten kneden, vingers waar tussen haar tepels rollen, die er zacht aan draaien en trekken. Haar benen spreiden zich terwijl van kreunt en zucht van genot. De binnenkant van haar dijen wordt gestreeld, steeds hoger. Vingers glijden van haar buik langs haar klitje en dan eroverheen. Vingers glijden langs haar lipjes en ertussen, vaardige vingers die trefzeker haar fijnste plek raken. Een lang, zuchtend gekerm ontsnapt haar, en zingt over het water.

nude-woman-many-hands-on-her-body-orange (3)

‘Hey, blijf van mijn vrouw af .Sodemieter op.’ Het is Peter.

Alle handen schieten weg, Amber gaat volledig koppie-onder.
Proestend komt ze weer boven.

‘Kom, we gaan.’ Peter pakt haar hand en sleurt haar uit het water.

Glimlachend denkt ze weer terug aan die eerste keer. Peter wilde hier nooit meer naartoe.

Toen hij voelde dat de blonde stoot een Shemale was schrok hij zich wezenloos! Vloekend liep hij rond, zoekend naar Amber die hij nergens zag. Toen hij haar eindelijk vond omringd door mannen die ze ‘bediende’ werd hij nog woester.

Hij nam zich voor om nooit meer naar ‘zo ’n gore tent’ te gaan.

Wat Peter niet weet is dat zíjn goede voornemen háár goede voornemen werd.

Ze hoeft niet lang te wachten, de eerste handen gaan al liefkozend over haar lichaam.

Vandaag zal ze weer mateloos genieten.

pittig-proza-button

9 gedachtes over “Floating

 1. Ik kan mij er wel in vinden hoor.. heerlijk die handen en je weet niet waar ze vandaan komen hihi

  Like

 2. Er wordt te weinig aan mijn eigen fantasie overgelaten. Tot in de detail word ik gedwongen mee te gaan in een eindeloze beschrijving van wat misschien geil zou moeten zijn. Een hand brengt gelijk een bruizend gevoel in de buik teweeg. Een huid welke statisch is ? Het duizelt mij echt ik voel het niet, ik zie het niet meer.

  Like

 3. Een heerlijk verhaal Jor! Wat kleine puntjes van feedback, maar daar kom ik nog op terug 🙂
  Dank voor je bijdrage

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s